Încă un liceu din Timișoara, Nikolaus Lenau, trece în sistem online de marți, 25 ianuarie / Sunt peste 30 de clase cu mai mult de 3 cazuri de Covid-19

1.249 de vizualizări
Foto: © Dreamstime.com
Comitetul Județean pentru Situații de Urgență a luat decizia ca, la Liceul Nikolaus Lenau din Timișoara, cursurile să se desfășoare exclusiv online pentru o perioadă de 10 zile, după ce în 33 de clase din cele 65 pe care le are școala, au fost depistate cazuri de îmbolnăvire cu COVID, scrie Opiniatimisoarei.ro.

În total, 1.670 de elevi de la Liceul Nikolaus Lenau vor învăța online, începând de marți, 25 ianuarie, timp de 10 zile, până miercuri, 2 februarie.

Tot mai multe școli se închid în județul Timiș din cauza numărului mare de cazuri Covid-19 confirmate. Pe 17 ianuarie alte 5 școli treceau online. Astăzi, 21 ianuarie rata de infectare era de peste 9,5 cazuri la mia de locuitori.

Foto: © Vitaliy NazarenkoDreamstime.com / Dreamstime.com sprijină educaţia din România şi, în contextul pandemiei Covid-19, oferă gratuit imagini stock prin care Edupedu.ro îşi poate ilustra articolele cât mai relevant posibil.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

You May Also Like

Colega profesoarei înjunghiate: De 4 zile aștept o reacţie. De la orice factor de decizie din România zilelor noastre. De la ministrul Educaţiei mai ales. Sau noi nu mai contăm?

Colega profesoarei de matematică înjunghiată lângă cancelaria Colegiului Național Spiru Haret din Ploiești reclamă lipsa de reacție a responsabililor din învățământ, a autorităților, locale și centrale, dar și a sindicatelor.…
Vezi articolul