Iohannis va participa la prima reuniune a Consiliului Național al Rectorilor, la Politehnica București

102 vizualizări
Iohannis
Klaus Iohannis va participa la prima reuniune a Consiliului Național al Rectorilor din acest an universitar, care va avea loc pe 4 octombrie la Universitatea Politehnica din București. Consiliul anunță că Universitatea sărbătorește 200 de ani de învățământ superior tehnic.

Sorin Cîmpeanu, președintele CNR, precizează că este a doua oară când Iohannis ia parte la evenimente ale mediului academic. Amintim că liderul de la Cotroceni a participat și la deschiderea anului universitar, la o ceremonie organizată la Iași, unde nu a vorbit concret despre nici una dintre problemele învățământului și nici nu a prezentat rezultatele proiectului România educată.

“Suntem deosebit de onorați să desfășurăm prima ședință de lucru a CNR din noul an universitar într‐un cadru atât de deosebit, într‐un moment cu o semnificație istorică de o mare importanță pentru învățământul tehnic din România și apreciem în mod deosebit prezența domnului Președinte Klaus Iohannis, pentru a doua oară în acest nou an universitar, alături de reprezentanții mediului academic din România”, susține Cîmpeanu.

Citește și:

Sursa foto: Facebook


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You May Also Like

Campus de învăţământ dual „care va reconfigura învăţământul tehnologic liceal şi universitar” din Târgu Mureş, proiect major în valoare de peste 29.9 milioane de euro anunțat de Universitatea de Medicină „Emil Palade”

Universitatea de Medicină, Farmacie, Ştiinţe şi Tehnologie „George Emil Palade” din Târgu Mureş anunță că va ridica un campus de învăţământ tehnic dual, care va „reconfigura învăţământul tehnologic liceal şi…
Vezi articolul