Iohannis va participa la prima reuniune a Consiliului Național al Rectorilor, la Politehnica București

Iohannis
Klaus Iohannis va participa la prima reuniune a Consiliului Național al Rectorilor din acest an universitar, care va avea loc pe 4 octombrie la Universitatea Politehnica din București. Consiliul anunță că Universitatea sărbătorește 200 de ani de învățământ superior tehnic.

Sorin Cîmpeanu, președintele CNR, precizează că este a doua oară când Iohannis ia parte la evenimente ale mediului academic. Amintim că liderul de la Cotroceni a participat și la deschiderea anului universitar, la o ceremonie organizată la Iași, unde nu a vorbit concret despre nici una dintre problemele învățământului și nici nu a prezentat rezultatele proiectului România educată.

“Suntem deosebit de onorați să desfășurăm prima ședință de lucru a CNR din noul an universitar într‐un cadru atât de deosebit, într‐un moment cu o semnificație istorică de o mare importanță pentru învățământul tehnic din România și apreciem în mod deosebit prezența domnului Președinte Klaus Iohannis, pentru a doua oară în acest nou an universitar, alături de reprezentanții mediului academic din România”, susține Cîmpeanu.

Citește și:

Sursa foto: Facebook

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO76BTRLRONCRT0471641001

CONT EURO: RO26BTRLEURCRT0471641001

Deschis la BANCA TRANSILVANIA
Donează prin Patreon

Donează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole recomandate

Dezbatere aprinsă Ecaterina Andronescu-Oana Moraru. Ministrul vrea ca profesorii să treacă din nou în universități, pentru reîmprospătarea cunoștințelor / Moraru: Inspectorii școlari, metodiștii fac parte din nomenclatura de partid. Sper că în mandatul al IV-lea salvați niște aparențe

Copiii trebuie să poată fi din nou lăsați repetenți începând din clasa I, iar profesorii trebuie să treacă în procesul de formare “din nou în universități” pentru “reîmprospătarea cunoștințelor”, a…
Vezi articolul