Jill Biden va continua să predea la colegiul unde este profesoară atunci când va deveni prima-doamnă

604 vizualizări
Foto: Facebook.com
Soția președintelui ales Joe Biden, Jill Biden, care are un doctorat în educație, nu va renunța să predea și își va păstra norma întreagă pe care o are la un colegiu public din apropiere de Washington și după ce va deveni oficial prima-doamnă a țării, în 20 ianuarie 2021, scrie digi24.ro. Ea va continua să predea limba engleză la North Virginia Community College, acolo unde este deja de zece ani profesoară.

Michael LaRosa, purtător de cuvânt al viitoarei prime-doamne, a confirmat informația duminică. „Dr. Biden se concentrează pe formarea echipei sale și pe dezvoltarea priorităților ei în ceea ce privește educația, familiile militarilor și veteranilor și lupta împotriva cancerului”, a spus LaRosa.

Astfel, Jill Biden, în vârstă de 69 de ani, va fi prima soție de președinte american care va face naveta de la Casa Albă la serviciu, scrie The New York Times.

Jill Biden a continuat să predea și când Joe Biden a fost vicepreședinte în administrația Obama. Și atunci a fost o premieră: nu se mai întâmplase ca o soție de vicepreședinte să aibă și o slujbă plătită.

Ea a spus însă întotdeauna că vrea să fie cunoscută pentru activitatea ei de educator, și nu numai ca soție de președinte. De altfel, această calitate a ei de educator a fost amintită și de Joe Biden sâmbătă, în primul său discurs rostit ca președinte ales, când i-a adus un omagiu soției, subliniind că și-a dedicat viața educației. „Pentru educatorii din America, aceasta este o zi mare: veți avea pe cineva dintre dintre voi chiar în Casa Albă”, a spus Joe Biden.

Citește articolul integral pe digi24.ro

Foto: Dr. jill Biden/Facebook.com


1 comentariu
  1. Mai are ceva în comun cu Prima Doamna Carmen : o frumoasa colecție de case/vile obținute cat se poate de onest, din meditații și salariul de Senator / Primar. O grămadă de oligarchi de prin Ucraina, Kazahstan si China sunt gata sa garanteze pe cuvânt de onoare. Inclusiv Puiu Popoviciu de la noi, ginerele lui Dincă “Te leagă” va garanta cu terenurile de la Băneasa, fosta moșie a prințesei Martha Bibescu 😂😂😂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You May Also Like

Universitatea Babeș-Bolyai din Cluj a devenit parte a alianței universitare EUTOPIA, una dintre câștigătoarele competiției Inițiativa Universităților Europene

Universitatea Babeș-Bolyai din Cluj-Napoca anunță că s-a alăturat Alianței Universităților Europene EUTOPIA, care mai include universități din Belgia, Franța, Suedia, Slovenia, Spania, Marea Britanie, Portugalia, Germania și Italia. Instituția de…
Vezi articolul