Lider UDMR, despre vacanța forțată: Se putea ca școala să se desfășoare online sau fizic, unde e posibil. Acestea sunt elementele care creează haos și respingere a regulilor din partea oamenilor

1.268 de vizualizări
Attila Korodi / Foto: Facebook.com
Decizia Guvernului Cîțu de a prelungi vacanța de primăvară a elevilor “este o decizie greșită”, a declarat la RFI primarul municipiului Miercurea Ciuc, Attila Korodi (UDMR).

Este o decizie greșită, pentru că ar fi trebuit să existe, dacă este necesară, pentru marile municipalități sau unde cazurile sunt foarte mari, atunci să spună ‘Ok, trecem pe varianta online, pentru a limita răspândirea coronavirusului, dar în comunitățile cu o incidență mai mică atunci să poată să funcționeze într-o situație hibridă’”, a afirmat Korodi, care a fost deputat UDMR din 2008 până în 2020, precum și ministru al Mediului în guvernele Tăriceanu, Ungureanu și Ponta.

Este o supărare mare din cauza acestei vacanțe foarte prelungite, care creează mari probleme familiilor. Acestea sunt elementele care aduc la finalul răbdării orice comunitate. Când faci decizii neexplicate sau neasumate. Această vacanță de primăvară este o decizie neasumată de a închide școala. Se putea ca școala să se desfășoare cel puțin online sau unde se poate și fizic. Acestea sunt elementele care creează un haos și o respingere din partea oamenilor a regulilor”, a continuat primarul UDMR.

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI:RO76BTRLRONCRT0471641001

CONT EURO:RO26BTRLEURCRT0471641001

Deschis la BANCA TRANSILVANIA
Donează prin Patreon

Donează

3 comentarii
 1. Nu pentru că e secui/ ungur de-al meu, cu atât mai puțin pentru că e politician…ARE dreptate.Iohannis, Câțu , Voiculescu nu au copii…Korodi poate are/ habar nu am…dar ştie / îşi imaginează/ îl interesează ce înseamnă să fii preocupat de sănătatea mintală/ educația copiilor. NU CA CORIFEII ( sic!) PANDEMIEI ROMÂNEŞTI- nişte caricaturi, nu OAMENI. Marionete.Puppets.

  1. Nici Arafat nu are familie.

   Mariile lor daca s-ar fi trezit in miez de noapte sa duca scutecul la tomberon sau sa incalzeasca lapticul, atunci ar aprecia mai mult familiile care au copii.

   #NURESPECT asta ne guverneaza de 6 ani.
   Ard oamenii in spitale. Au murit aproape 25.000 de oameni de COVID intr-un an si ei tot o tin cu ,,masurile bune” luate. Erau masuri bune daca aveam maxim cateva sute de morti.
   Economia este la pamant.
   Datoria externa a crescut cu 12% din PIB intr-un an.
   Voucherele de vacanta taiate.
   Horeca distrusa.
   Educatia este aproape in groapa.
   Sanatatea este distrusa. Conteaza doar Covid-ul, in rest ………….
   Jandarmeria si politia este discreditata.
   Biserica si religia sunt atacate constant.
   Nunti, cumatrii interzise. Nici macar inmormantarile nu se pot face normal.
   Familia trebuie sa fie ,,europeana”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You May Also Like

Școlile rămân închise, însă autoritățile permit organizarea de cursuri sau workshop-uri la interior cu maximum 25 de persoane, prevede hotărârea Comitetului Național pentru Situații de Urgență

Școlile rămân în scenariul roșu, însă autoritățile permit organizarea de cursuri de instruire și workshop-uri pentru adulți cu participarea unui număr de maximum 25 de persoane în interior, conform Hotărârii…
Vezi articolul