Lucrări de Picasso, Chagall, Dali, Klimt sau Magritte vor fi expuse la Muzeul Brukenthal din Sibiu

150 de vizualizări
Muzeul Național Brukenthal deschide vineri, 31 iulie, o nouă expoziție temporară, de această dată dedicată graficii europene. Mai exact, este vorba despre 50 de lucrări, realizate de artiști europeni celebri, toate provenind din colecția avocatului George Șerban. Expoziția poartă numele Great artists of the world/Empowered/Puterea de a crede.

Printre artiștii expuși se numără Picasso, Toulouse-Lautrec, Renoir, Matisse, Dali, Magritte, Braque, de Chirico, Munch sau Klimt.

“Numeroși artiști s-au delimitat în secolul 20 de vechile curente și printr-un curaj extraordinar au lăsat la o parte convențiile artistice anterioare, îndreptându-se spre alte orizonturi.

 


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You May Also Like

„Lasă-le un comentariu premierului și ministrului finanțelor și cere-ți banii de burse” – Consiliul Național al Elevilor. Rareș Voicu: Facem apel la Guvern să includă în proiectul de buget pentru anul 2021 sumele cuantumului minim pentru bursele elevilor

Consiliul Național al Elevilor îi sfătuiește pe școlari să le lase comentarii pe paginile oficiale ale premierului și ministrului de finanțe pentru a le reaminti de legea care prevede acordarea…
Vezi articolul