Modele pentru cei mici: Campioana Ana Maria Brânză își spune povestea în cartea pentru copii ”En Garde! Fetița cu masca tricoloră”.

Scrimera Ana Maria Brânză, campioană olimpică, mondială și europeană, își spune povestea copilăriei și a carierei într-o carte pentru copii numită ”En Garde! Fetița cu masca tricoloră”. Cartea este dedicată copiilor între 8 și 12 ani și este ilustrată de Gabi Toma.

Povestea reface drumul străbătut de Ana de la fetița poznașă, cu genunchii veșnic juliți, căreia toți cei dragi îi spuneau Brânzica, la Ana, sportiva de elită, care reprezintă România cu cinste la competițiile internaționale și își dorește să participe și la Jocurile Olimpice din 2020.

Pentru a-i ajuta pe copii să înțeleagă mai bine universul scrimei, cartea editată de editura Curtea Veche cuprinde și mici casete explicative cu informații, precum și o serie de jocuri de cuvinte și perspicacitate.

Cartea va fi lansată pe 20 octombrie.

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO76BTRLRONCRT0471641001

CONT EURO: RO26BTRLEURCRT0471641001

Deschis la BANCA TRANSILVANIA
Donează prin Patreon

Donează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole recomandate

Dezbatere aprinsă Ecaterina Andronescu-Oana Moraru. Ministrul vrea ca profesorii să treacă din nou în universități, pentru reîmprospătarea cunoștințelor / Moraru: Inspectorii școlari, metodiștii fac parte din nomenclatura de partid. Sper că în mandatul al IV-lea salvați niște aparențe

Copiii trebuie să poată fi din nou lăsați repetenți începând din clasa I, iar profesorii trebuie să treacă în procesul de formare “din nou în universități” pentru “reîmprospătarea cunoștințelor”, a…
Vezi articolul