Noaptea Cercetătorilor ReCoN-nect 2021, vineri, la Antipa. Vor fi deschise porțile laboratoarelor de cercetare

413 vizualizări
Foto: Facebook.com – Noaptea Cercetătorilor
Pasionații de ştiinţă pot participa la Noaptea Cercetătorilor ReCoN-nect 2021, unde Muzeul Naţional de Istorie Naturală „Grigore Antipa” îşi deschide şi în acest an porţile laboratoarelor de cercetare, vineri, între orele 17 şi 21, potrivit Agerpres.

„ReCoN-nect – The Green Deal: Research communications to CommuNities” face parte din seria Noaptea Cercetătorilor Europeni 2021 și își propune în acest an să vă explice cum cercetarea și societatea din România contribuie la efortul global de transformare a lumii, în vederea diminuării impactului produs de poluare asupra schimbărilor climatice”, potrivit unui comunicat al Muzeului Antipa.

  • Participarea la Noaptea Cercetătorilor este gratuită. Vizitatorii trebuie să respecte pe toată durata evenimentului regulile de prevenție sanitară.

Între orele 18:30 și 21:00, Muzeul va deveni laboratorul tuturor. Vor fi mese la care specialiștii își vor etala microscoape, colecții, planșe și vor sta de vorbă cu vizitatorii, după cum se arată în comunicat.

Ziua de vineri, 24 septembrie 2021, va avea un program special de vizitare, muzeul fiind deschis între orele 10:00 și 15:00 (ultimul vizitator va intra la ora 14:00), iar activitățile dedicate Nopții Cercetătorilor ReCoN-nect 2021 se vor desfășura în intervalul 17:00 – 21:00 (ultimul vizitator va intra la ora 20:00).


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You May Also Like

Pfizer și BioNTech anunță că vaccinul lor anti-Covid oferă “un răspuns imunitar robust” în rândul copiilor cu vârste între 5 și 11 ani și este sigur pentru utilizare. Vor cere autorizarea și pentru această categorie de vârstă

Cele două companii au administrat câte două doze de zece micrograme, la trei săptămâni distanță, unui număr de 2.268 de copii. Nivelul anticorpilor generați a fost asemănător cu cel dezvoltat…
Vezi articolul