O profesoară care a supravegheat elevii la prima probă a Bacalaureatului în Iași, confirmată cu COVID-19

6.063 de vizualizări
Foto: Pixabay.com
Un cadru didactic care a făcut parte din comisia de supraveghere la examenul de Bacalaureat 2020 de la Liceul Pedagogic “Vasile Lupu” din Iaşi a fost confirmat ca fiind infectat cu COVID-19, potrivit G4Media.ro, care citează Agerpres.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Şcolar Judeţean Iaşi, Luciana Antoci, a declarat că profesoara a fost confirmată cu COVID-19 după ce luni a participat la supraveghere la examenul de Bacalaureat, la Liceul Pedagogic din Iaşi.

“Este vorba despre un cadru didactic care a fost în Centrul de examen nr. 8, luni, la prima probă.

Luni dimineaţă, a trecut de filtrul epidemiologic, având temperatura sub 37,3 grade, a depus declaraţie pe proprie răspundere conform căreia în familie nu are pe nimeni bolnav şi nu a intrat în contact cu cineva confirmat.

De altfel, s-a simţit bine pe toată perioada probei. Luni, spre seară, a început să se simtă rău, marţi a fost la clinică pentru a fi testată. Rezultatul a fost pozitiv“, a declarat Luciana Antoci, purtătorul de cuvânt al ISJ Iaşi.

Citeşte articolul integral pe G4Media.ro

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI:RO76BTRLRONCRT0471641001

CONT EURO:RO26BTRLEURCRT0471641001

Deschis la BANCA TRANSILVANIA
Donează prin Patreon

Donează

1 comentariu
  1. Verificati calificarea profesorilor care corecteaza Germana Materna la Bac: sunt vorbitori nativi, predau la licee cu limba materna, limba germana materna sau alta limba? Care este cauza problemelor, a acestor discrepante , atunci cand elevii stiu mai mult decat profesorii? Ce nivel a avut subiectul, cine are dreptul sa elaboreze aceste subiecte, le verifica cineva? :(( Trist, dar adevarat…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You May Also Like

ANALIZĂ Paradoxul cadourilor pentru educatoare și profesori la privat, explicat de un psiholog și un antropolog. De unde vine febra cadourilor dezbătute pe Whatsapp?

Câți bani punem pentru doamna și ce luăm? “Atențiile” pentru profesori și educatoare monopolizează zilele acestea discuțiile dintre părinți, pe grupurile de Whatsapp. Iar febra strânsului de bani pentru profesori…
Vezi articolul