O profesoară care a supravegheat elevii la prima probă a Bacalaureatului în Iași, confirmată cu COVID-19

6.134 de vizualizări
Foto: Pixabay.com
Un cadru didactic care a făcut parte din comisia de supraveghere la examenul de Bacalaureat 2020 de la Liceul Pedagogic “Vasile Lupu” din Iaşi a fost confirmat ca fiind infectat cu COVID-19, potrivit G4Media.ro, care citează Agerpres.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Şcolar Judeţean Iaşi, Luciana Antoci, a declarat că profesoara a fost confirmată cu COVID-19 după ce luni a participat la supraveghere la examenul de Bacalaureat, la Liceul Pedagogic din Iaşi.

“Este vorba despre un cadru didactic care a fost în Centrul de examen nr. 8, luni, la prima probă.

Luni dimineaţă, a trecut de filtrul epidemiologic, având temperatura sub 37,3 grade, a depus declaraţie pe proprie răspundere conform căreia în familie nu are pe nimeni bolnav şi nu a intrat în contact cu cineva confirmat.

De altfel, s-a simţit bine pe toată perioada probei. Luni, spre seară, a început să se simtă rău, marţi a fost la clinică pentru a fi testată. Rezultatul a fost pozitiv“, a declarat Luciana Antoci, purtătorul de cuvânt al ISJ Iaşi.

Citeşte articolul integral pe G4Media.ro


1 comment
  1. Verificati calificarea profesorilor care corecteaza Germana Materna la Bac: sunt vorbitori nativi, predau la licee cu limba materna, limba germana materna sau alta limba? Care este cauza problemelor, a acestor discrepante , atunci cand elevii stiu mai mult decat profesorii? Ce nivel a avut subiectul, cine are dreptul sa elaboreze aceste subiecte, le verifica cineva? :(( Trist, dar adevarat…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You May Also Like

„Toate salariile din Educație vor trebui să crească din septembrie 2023”, anunță ministrul Educației, dacă legile propuse vor intra în vigoare: Sunt convins că vor fi adoptate anul acesta / Proiectul legii prevede creșterea unui singur salariu, cel al profesorului stagiar

Toate celelalte salarii din Educație vor trebui să crească, a declarat ministrul Educației Sorin Cîmpeanu, care condiționează acest lucru de adoptarea proiectelor de legi ale Educației. Într-un interviu la Antena…
Vezi articolul

Doar două comisii mai rămân în fiecare școală, din cele șase câte sunt acum, potrivit proiectului noii legi a Educației. Ioana Lazăr, secretarul general al ministerului, susține că birourile teritoriale de inspecție ANISAC și pentru formarea în carieră vor ține legătură cu acestea: Este foarte important să ai pulsul din școală

Vor rămâne doar două comisii din cele șase câte sunt acum prevăzute în Regulamentul de funcționare a școlilor (ROFUIP) 2022, potrivit proiectului de noua lege a învățământului preuniversitar, anume comisia…
Vezi articolul