Orarul Teleșcoala se schimbă. În săptămâna 11-15 mai va fi doar o oră pe zi, cu o durată de 48 de minute, pentru fiecare clasă

9.345 de vizualizări
Orarul Teleșcoala din săptămâna 11-15 mai se schimbă față de cel pe care programul lecțiilor televizate l-a avut de la înființare până acum, potrivit unui anunț publicat pe pagina oficială. Durata orelor de pregătire crește de la 30 de minute, în medie, la 48 de minute, iar orele vor fi doar câte una pentru o singură disciplină și clasă pe zi.

De exemplu luni, 11 mai, în loc de două ore pentru pregătirea elevilor pentru Evaluarea Națională de la clasa a VIII-a, un la română și una la matematică, va fi o singură oră pentru clasa a VIII-a, o oră de matematică. La fel miercuri și vineri. Orele de Limba și Literatura română vor fi marți și joi.

Redăm anunțul echipei Teleșcoala:

„Dragi prieteni,

Acesta este orarul Teleșcolii din săptămâna 11-15 mai.

După cum vedeți, începând de luni, avem doar câte un curs pentru fiecare dintre cele două clase, cu durata de 48 de minute.

O zi frumoasă tuturor! Pe mâine!”

Noul Orar Teleșcoala este următorul:

FOTO: TVR/Facebook.com


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You May Also Like

FOTO La Sinaia, din 11 elevi care au ales fizica la BAC 2021, 7 au luat nota maximă. Cum reușește Lăcrimioara Cojoianu să aducă știința aproape de copii: “Să înțeleagă că sunt părtași la tot ce se leagă în jurul lor și că noi, îndrumătorii, le suntem alături să înțeleagă fenomenele”

Anul acesta la bacalaureat, la Colegiul “Mihail Cantacuzino” din Sinaia, 11 elevi au optat pentru fizică în cadrul probei la alegere E.d). Dintre aceștia, 7 elevi au obținut nota 10,…
Vezi articolul