(P) Școala siguranței Tedi – o nouă generație de elevi de clasa I sunt așteptați la lecțiile despre siguranță. Învățătorii sunt invitați să îi înscrie!

552 de vizualizări
Foto: Tedi
O nouă generație de elevi de clasa I va primi informații extrem de utile privind siguranța lor în cadrul celei de VI-a ediţii a programului naţional de educaţie Şcoala Siguranţei Tedi iniţiat de Maspex Romania prin brandul TEDI în parteneriat cu Ministerul Educaţiei și Cercetării şi Poliţia Română.

Acest program educativ se adresează elevilor de clasa I (în anul școlar 2020-2021) şi are ca obiectiv consolidarea informațiilor privind siguranța școlarilor care s-ar putea confrunta cu pericole în drum spre școală, la școală, acasă sau în timpul vacanțelor. Programul se desfășoară pe tot parcursul anului școlar 2020-2021.

Noutatea acestui an o reprezintă introducerea unui capitol suplimentar, ,,Igiena corpului şi a minţii’’, alcătuit atât din noțiuni teoretice cât şi din activități şi exerciții menite să le ofere elevilor, cadrelor didactice şi părinților un sentiment de siguranță referitor la contextul pandemic actual.

Participarea la program este GRATUITĂ şi se realizează pe baza înscrierii de către învățători pe site-ul www.scoalatedi.ro. Termen limită pentru înscrieri: 23 octombrie 2020.

Click aici pentru a accesa formularul de înscriere la Şcoala siguranţei!

Material didactic gratuit și premii!

Suportul didactic este asigurat de Tedi și constă în materiale necesare desfășurării programului la clasă concepute astfel încât să respecte modul de învățare specific elevilor de clasa I – prin jocuri și activități educative. Toate materialele sunt în format electronic și vor fi transmise gratuit, prin e-mail, după finalizarea înscrierii. Materialele pot fi folosite atât în predarea directă la școală cât și la orele desfășurate online.

Implementarea programului la clasă este certificată printr-o diplomă de participare.

Implicarea învățătorilor şi a elevilor este răsplătită de către Tedi prin premii surpriză.

Pentru orice detalii despre programul Şcoala siguranţei Tedi ne puteţi scrie pe adresa de e-mail: contact@scoalatedi.ro.

5 ani de Școala siguranței Tedi. Peste 180.000 de absolvenți.

În perioada 2015-2020, la acest program educativ au participat peste 180.000 de elevi de clasa I. Școala siguranței Tedi se dovedește a fi un program educativ social absolut necesar în școli întrucât contribuie semnificativ la creșterea securității copiilor în situații diverse: acasă, în drum spre școală, la școală, în vacanță, în mediul online.

În contextul pandemiei de coronavirus, în anul școlar precedent a avut loc digitalizarea activităților din cadrul Școlii siguranței Tedi. Rezultatele rapid înregistrate au demonstrat implicarea extraordinară a cadrelor didactice, a reprezentanţilor Poliţiei Române, a copiilor și a părinților. În doar 2 luni, pe site-ul programului au fost încărcate 5.483 de fotografii reprezentative pentru acțiunile realizate.

Vă așteptăm să vă înscrieți în programul Școala siguranței Tedi!

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI:RO76BTRLRONCRT0471641001

CONT EURO:RO26BTRLEURCRT0471641001

Deschis la BANCA TRANSILVANIA
Donează prin Patreon

Donează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You May Also Like

Lista copiilor admişi la Clasa Pregătitoare 2019-2020 în prima etapă, în fiecare şcoală, pe judeţe. Lista locurilor rămase libere la Clasa Pregătitoare

Înscriere învăţământ primar 2019. Listele cu toţi copiii admişi în prima etapă la Clasa Pregătitoare 2019 au fost publicate de majoritatea Inspectoratelor şcolare din ţară. Edupedu.ro a strâns toate aceste…
Vezi articolul

Calendarul de înscriere pentru clasa pregătitoare și cel pentru grădiniță vor fi publicate azi de minister. Cererile vor fi depuse online, evaluarea psihosomatică a fost anulată

Ministrul Educației a anunțat că luni vor fi publicate de către ministerul Educației noile calendare pentru înscrierea la clasa pregătitoare și înscrierea sau reînscrierea la grădiniță. Monica Anisie a spus…
Vezi articolul