Patru elevi care învaţă la trei şcoli din Sectorul 4, confirmaţi cu noul coronavirus. Toți profesorii care au intrat în contact cu ei vor fi testați

4.420 de vizualizări
Foto: INQUAM Photos / Octav Ganea

Patru elevi de la trei unități de învățământ din Sectorul 4 al Capitalei au fost confirmați cu noul coronavirus, relatează News.ro. Primăria a dispus, luni dimineaţă, măsuri de dezinfecţie a sălilor de curs de la cele trei școli și anunță că va asigura testarea tuturor cadrelor didactice care au luat contact cu elevii confirmați cu COVID-19.

”În următoarele 14 zile, activităţile de învăţare la clasele din care elevii făceau parte vor fi mutate în sistem online”, a transmis Primăria Sectorului 4.

Unul dintre elevi este în clasa a XI-a la Colegiul Naţional „Dinu Lipatti”, doi (clasa a V-a şi clasa a XI-a) la Colegiul Romano-Catolic Sfântul Iosif şi unul în clasa a V-a la Şcoala Gimnazială nr. 79, transmite News.ro.

Foto: INQUAM Photos / Octav Ganea

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI:RO76BTRLRONCRT0471641001

CONT EURO:RO26BTRLEURCRT0471641001

Deschis la BANCA TRANSILVANIA
Donează prin Patreon

Donează

5 comentarii
  1. Din păcate se fac multe abuzuri de către medici sub scuza virusului, și foarte multi au murit pentru că le-a fost neglijată boala cronică de care sufereau sau au fost îndopați cu medicamente pentru virus, și care nici măcar nu era confirmat că îl au.Este o isterie întreținută in mare parte de masa media.

  2. Poate treceți odată în online cu toți elevii, pana nu ne îmbolnăvim cu toții. Copiii aduc boala acasă la bunici și cei cu probleme de sănătate. Chiar vreți să ne terminați pe toți?!

    1. Testele nu sunt concludente. Pt ce ar trebui sa fie făcute teste în masa? Știu cazuri cu un test pozitiv refăcut în aceeași zi, cu rezultat negativ. Nu mai speriați lumea degeaba. Mai sunt și alte afecțiuni pe acest pământ din păcate și nu se iau masuri.

    2. Testele nu sunt concludente. Știu cazuri cu teste pozitive refăcute în aceeași zi cu rezultat negariv. Sunt multe alte afecțiuni pe acest pământ cu care ne confruntam și totul se învârte numai în jurul acestui virus.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You May Also Like

Triaj epidemiologic – ce înseamnă, cine îl face și ce boli au descoperit medicii anul trecut, după vacanța de iarnă

Triajul epidemiologic în școli și grădinițe este, teoretic, un consult sumar al copilului pentru supravegherea stării de sănătate în colectivități. Acesta se practică după fiecare vacanță școlară în creșe, grădinițe,…
Vezi articolul