DOCUMENT Pentru cei care staționează pe o rază de 50 de metri în jurul grădinițelor și școlilor din București masca de protecție este obligatorie – Comitetul pentru Situații de Urgență

1.802 vizualizări
Foto: Agerpres
În jurul unităţilor de învăţământ pe o rază de 50 de metri unde există „potenţial” de aglomerare la venire şi la plecare se va purta în continuare masca de protecție, de către toți cei care vor staţiona în acel perimetru, a stabilit, în principiu, în şedinţa de sâmbătă, Comitetul Municipiului Bucureşti pentru Situaţii de Urgenţă (CMBSU) potrivit prefectului Capitalei, Alin Stoica, citat de G4media.ro.

„În principiu am stabilit că, în jurul unităţilor şcolare unde există potenţial de aglomerare la venire şi la plecare şi sunt evident copii majoritatea sub 16 ani care nu pot fi vaccinaţi, atunci este necesară stabilirea unui perimetru de 50 de metri în jurul şcolii. Acolo va fi obligatorie purtarea măştii pentru cei care vor staţiona în acest perimetru”, a declarat Alin Stoica.

Documentul oficial, emis de CMBSU:

Citește articolul integral pe G4Media.ro 

Foto: Agerpres


2 comments
  1. Cata fandoseala.
    Elevii vin la scoala gata contaminati din mijloacele aglomerate de transport în comun. Ca primarului Nicusor nu ii plac autobuzele școlare. Iar cei asimptomatici contaminează cât de mult se poate. Ca nu se testează obligatoriu si saptamanal elevii. Ca ministrului Câmpeanu nu ii plac testările săptămânale și obligatorii.

    1. Schimbă “placa” asta veche și cercetează puțin de ce-ți apar unele comentarii cu întârziere, că deja ești singurul din “curtea școlii” care nu înțelege cum funcționează postările și nici răbdare nu are.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You May Also Like

„Este probabil ca anul școlar și universitar 2020-2021 să se desfășoare integral în regim hibrid și online”, scrie PNL în Programul de guvernare pe Educație. Există „nevoia planificării revenirii la școală post-pandemie”

Partidul Național Liberal, aflat la guvernare, afirmă în programul de guvernare propus electoratului, la capitolul legat de Educație, că “este probabil ca anul școlar și universitar 2020-2021 să se desfășoare…
Vezi articolul