Peste 500 de tablete pentru studenții și masteranzii de la Universitatea de Științele Vieții din Iași

53 de vizualizări
Foto: © Lightfieldstudiosprod | Dreamstime.com
Peste 500 de studenţi şi masteranzi de la Universitatea de Ştiinţele Vieţii (USV) “Ion Ionescu de la Brad” din Iaşi vor primi tablete achiziţionate cu fonduri europene pentru a participa la cursuri, seminarii şi alte activităţi on-line, potrivit Agerpres.

Scopul acestui demers este îmbunătăţirea procesului educaţional al studenţilor sau masteranzilor înmatriculaţi la Facultatea de Agricultură, sau la Facultatea de Horticultură, Facultatea de Ingineria Resurselor Animale şi Alimentare sau la Facultatea de Medicină Veterinară şi beneficiază de burse sociale, spune sursa citată.

Managerul de proiect, Oana Coca, a declarat că în cadrul proiectului vor fi cumpărate 516 tablete cu acces la internet, 20 de laptopuri, 27 sisteme All-in-one, cinci proiectoare, cinci ecrane proiecţie, 10 router wireless, 15 table interactive și un sistem management pentru 578 de dispozitive.

Aceasta a mai spus că „Obiectivul specific al proiectului îl reprezintă achiziţionarea de echipamente IT pentru studenţii care îndeplinesc criteriile pentru a beneficia de burse sociale şi burse sociale ocazionale”.

Valoarea totală a proiectului este de 1,16 milioane de lei.

Foto: © Lightfieldstudiosprod | Dreamstime.com

Dreamstime.com sprijină educaţia din România şi, în contextul pandemiei Covid-19, oferă gratuit imagini stock prin care Edupedu.ro îşi poate ilustra articolele cât mai relevant posibil.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You May Also Like