Pfizer intenționează să ceară în septembrie autorizarea vaccinului său în rândul copiilor de 2-11 ani

6.281 de vizualizări
Foto: Parlamentul European
Compania Pfizer intenționează să ceară, în septembrie, autorizație pentru folosirea de urgență a vaccinului său contra Covid-19 în rândul copiilor cu vârste de 2-11 ani, a anunțat marți compania, citată de CNN

Anunțul a fost făcut în condițiile în care testele de siguranță și eficiență asupra copiilor cu vârste între 6 luni și 11 ani sunt, încă, în curs de desfășurare.

Albert Bourla, CEO Pfizer, a declarat că se așteaptă ca în septembrie să fie depuse cereri de autorizare pentru utilizare de urgență a vaccinului pentru două categorii de vârstă – copii cu vârste de 2-5 ani, respectiv copii cu vârste de 5-11 ani.

Statele Unite urmează să autorizeze vaccinul Pfizer-BioNTech împotriva COVID-19 pentru copii de 12 ani şi peste această vârstă începând de săptămâna viitoare, au relatat luni media americane, citate de AFP, după cum Edupedu.ro a notat aici.


3 comments
  1. Să-și vaccineze mister Bourla primul copiii/sau nepotii,ce-o fi având el de această vârstă,și apoi să înceapă demersurile pentru vaccinarea de urgență.Până una-alta,o prietenă de-a mea,s-a îmbolnăvit la o lună și ceva distanță de rapelul făcut cu vaccin Pfizer,și a mai avut și ghinionul de a face o formă destul de urâtă, a bolii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You May Also Like