Profesor din județul Covasna, reținut de poliție după ce ar fi bătut mai mulți elevi / Unul dintre copii a ajuns la spital

1.341 de vizualizări
Foto: © Fedecandoniphoto | Dreamstime.com
Un profesor din Sfântu Gheorghe (Covasna) a fost reținut pentru 24 de ore după ce a fost acuzat de patru copii că ar fi fost bătuți în sala de clasă, anunță IPJ Covasna, notează G4Media.ro.

”La data de 7 octombrie a.c., polițiștii din cadrul Biroului Siguranța Școlară din cadrul IPJ Covasna au fost sesizați despre faptul că la o unitate medicală s-a prezentat un minor care a relatat faptul că a fost agresat de către un cadru didactic.

Din cercetări, polițiștii au stabilit că minorul ar fi fost agresat fizic de către cadrul didactic, un bărbat de 39 de ani, în sala de clasă dintr-o unitate de învățământ în timpul orelor de curs. În urma verificărilor efectuate, polițiștii au stabilit că profesorul în cauză ar mai fi lovit alți 3 elevi din unitatea de învățământ respectivă”, anunță IPJ Covasna, potrivit G4Media.

Polițiștii au deschis un dosar penal și efectuează în continuare cercetări pentru purtare abuzivă. Totodată, bărbatul în cauză a fost reținut pentru 24 de ore.

Foto: © Fedecandoniphoto | Dreamstime.com / Dreamstime.com sprijină educaţia din România şi oferă gratuit imagini stock prin care Edupedu.ro îşi poate ilustra articolele cât mai relevant posibil / Campania Back to school oferă posibilitatea oricărei școli, profesor sau elev să descarce imagini de calitate cu 50% discount.


1 comment
  1. Sunt multi profesori care fac abuzuri asupra copiilor ( elevilor). Mai ales cei mici sunt terorizați, nivelul lor de anxietate este foarte mare. Putina severitate nu strica însă nu înseamnă că trebuie să dai in ei, sa strigi încontinuu. Trebuie folosite alte metode sa ii potolească pe elevi( chiar legi in această privință). Elevii indisciplinați sa suporte consecințe.
    Iar legat de uniforma școlară: propun ca și profesorii să poarte uniformă!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You May Also Like

Ministerul Cercetării susține că „Educația ca prioritate națională” a fost „subiect principal de discuție al românilor cu ION” în prima săptămână de funcționare. Mesajul vine în plin scandal al trucării oglinzii vorbitoare a premierului Ciucă

Oglinda pe care era scris ION, cu care premierul Ciucă a lăsat impresia că a discutat în debutul ședinței de guvern de miercuri, 1 martie, era doar un afișaj, iar…
Vezi articolul