Publicația “Decât o Revistă” iese din proiectul editorial Școala9, realizat cu BRD

143 de vizualizări
Publicația “Decât o Revistă” a anunțat miercuri, într-un mesaj pe pagina sa de Facebook, că se desparte de proiectul editorial pe teme de educație Școala9.ro, realizat de doi ani împreună cu inițiatorul acestuia, BRD Groupe Société Générale. Potrivit Paginademedia.ro, Școala9 va continua să existe, cu o altă echipă de jurnaliști.
  • Site-ul de știri media citează o reprezentantă BRD, Cosmina Frîncu, potrivit căreia: “Ne dorim să continuăm proiectul sub o altă formă. Încercăm să găsim o altă echipă de jurnaliști care să preia Școala9, însă nu e nimic clar în momentul de față. O să anunțăm când va fi cazul, momentam criza de coronavirus a puțin lucrurile peste cap”.

Potrivit anunțului inițial, ziariștii care au lucrat la Școala9, sub conducerea Mariei Bercea și Georgianei Ilie, vor continua să lucreze la publicația DOR. Iar “o parte din conținutul actual de pe scoala9.ro va fi republicat și pe dor.ro și sperăm că vom colabora pe viitor cu noua echipă, pentru că educația rămâne un subiect crucial pentru dezvoltarea României”.

DOR scrie că “am decis că e important să ne concentrăm resursele și energia pe produsele care ne aparțin în totalitate”.

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI:RO76BTRLRONCRT0471641001

CONT EURO:RO26BTRLEURCRT0471641001

Deschis la BANCA TRANSILVANIA
Donează prin Patreon

Donează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You May Also Like

Guvernul vrea să deschidă 3,8 milioane de conturi pentru toți copiii din România, fără acordul părinților. Pentru cine depune 100 de lei pe luna timp de un an, statul pune încă jumătate

Programul ”gROwth – contul individual de economii Junior” este un depozit la termen pentru copii, unul diferit de cele existente în ofertele băncilor. Pentru că presupune ca toți copiii din…
Vezi articolul