Rezultate Titularizare 2021. Ministerul Educației a publicat rezultatele candidaților de la examenul de Titularizare

122.816 vizualizări
Foto: captură site titularizare.edu.ro
Rezultatele de la examenul de Titularizare 2021 au fost publicate astăzi, la 10:00, la sediile inspectoratelor școlare și pe site-ul titularizare.edu.ro. Contestațiile se depun la sediile inspectoratelor școlare județene sau se transmit prin mijloace electronice, astăzi, 27 iulie, după afișarea rezultatelor, până la ora 21:00, respectiv mâine, 28 iulie, până la ora 12:00.

Rezultate titularizare 2021 – Notele de la titularizare pe fiecare județ în parte:

Rezultate titularizare 2021 Județul Alba

Rezultate titularizare 2021 Județul Argeş

Rezultate titularizare 2021 Județul Arad

Rezultate titularizare 2021 Municipiul Bucureşti

Rezultate titularizare 2021 Județul Bacău

Rezultate titularizare 2021 Județul Bihor

Rezultate titularizare 2021 Județul Bistriţa-Năsăud

Rezultate titularizare 2021 Județul Brăila

Rezultate titularizare 2021 Județul Botoşani

Rezultate titularizare 2021 Județul Braşov

Rezultate titularizare 2021 Județul Buzău

Rezultate titularizare 2021 Județul Cluj

Rezultate titularizare 2021 Județul Călăraşi

Rezultate titularizare 2021 Județul Caraş-Severin

Rezultate titularizare 2021 Județul Constanța

Rezultate titularizare 2021 Județul Covasna

Rezultate titularizare 2021 Județul Dâmbovița

Rezultate titularizare 2021 Județul Dolj

Rezultate titularizare 2021 Județul Gorj

Rezultate titularizare 2021 Județul Galaţi

Rezultate titularizare 2021 Județul Giurgiu

Rezultate titularizare 2021 Județul Hunedoara

Rezultate titularizare 2021 Județul Harghita

Rezultate titularizare 2021 Județul Ilfov

Rezultate titularizare 2021 Județul Ialomița

Rezultate titularizare 2021 Județul Iaşi

Rezultate titularizare 2021 Județul Mehedinți

Rezultate titularizare 2021 Județul Maramureş

Rezultate titularizare 2021 Județul Mureş

Rezultate titularizare 2021 Județul Neamț

Rezultate titularizare 2021 Județul Olt

Rezultate titularizare 2021 Județul Prahova

Rezultate titularizare 2021 Județul Sibiu

Rezultate titularizare 2021 Județul Sălaj

Rezultate titularizare 2021 Județul Satu-Mare

Rezultate titularizare 2021 Județul Suceava

Rezultate titularizare 2021 Județul Tulcea

Rezultate titularizare 2021 Județul Timiş

Rezultate titularizare 2021 Județul Teleorman

Rezultate titularizare 2021 Județul Vâlcea

Rezultate titularizare 2020 Județul Vrancea

Rezultate titularizare 2021 Județul Vaslui

Rezultatele finale se afișează la sediile inspectoratelor școlare județene și pe site în data de 3 august.

Rata notelor peste 7 (șapte) obținute de candidații care au susținut proba scrisă este de 44,47% (în scădere față de rezultatele consemnate în ultimii patru ani: 58,66% în 2020, 46,86% în 2019, 47,40% în 2018, respectiv 45,73% în 2017).

Procentul notelor între 5 și 7 este de 35,49%, în creștere comparativ cu anul trecut (27,23%).

Din promoția curentă, 40,63% dintre candidați au obținut note peste 7 (șapte) – (58,38% în 2020, 46,79% în 2019, 46,83% în 2018, respectiv 43,07% în 2017).

130 de candidați au obținut nota 10, iar 11.014 candidați au obținut note între 7 și 9,99.

La proba scrisă din cadrul concursului național pentru ocuparea posturilor didactice din învățământul preuniversitar s-au prezentat 27.301 candidați din totalul de 34.120 de candidați înscriși.

În centrele de evaluare au fost notate 25.059 de lucrări, întrucât: 2.193 de candidați s-au retras din concurs din motive personale sau medicale, în conformitate cu prevederile metodologiei, 8 candidați au fost eliminați, iar lucrările a 41 de candidați au fost anulate din motive legate de nerespectarea metodologiei.

Candidații eliminați pentru fraudă sau tentativă de fraudă nu vor fi repartizați pe posturi didactice în anul școlar 2021-2022.

În total, 34.120 de candidați au fost înscriși la proba scrisă din cadrul concursului național de ocupare a posturilor didactice/catedrelor din unitățile de învățământ preuniversitar (sesiunea 2021), care a avut loc pe 21 iulie.

Repartizarea candidaților pe posturile didactice de predare vacante publicate pentru angajare pe perioadă nedeterminată, în ordinea descrescătoare a notelor obținute la proba scrisă, se realizează în ședințe publice sau on-line, organizate de către inspectoratele școlare în intervalul 4 – 5 august.

La nivel naţional sunt disponibile 4.814 posturi didactice/catedre vacante pentru angajare pe perioadă nedeterminată (3.500 în mediul urban şi 1.314 în mediul rural). Cele mai multe posturi vacante pentru angajare pe perioadă nedeterminată vizează următoarele discipline/specializări: educatori/profesori pentru învăţământ preşcolar în limba română (1103), învăţători/profesori pentru învăţământ primar în limba română (828) şi muzică instrumentală (310).


12 comentarii
 1. Calca pe noi,da.oricum o dau, nu iese punctajul. O sa merg la examen pana se satura de mine.
  E oare nevoie sa se autoincendieze cineva in fața ministerului ca sa ne bage in seama? Pe urma ne cauta….alooo, nu avem om pe disciplina Ț. OARE de ce?!

 2. Da, calca pe oameni vii…pe urma ne cauta…alooo, avem nevoie de om pe disciplina x. N am vazut atatia oameni dezamagiti de multa vreme.

 3. De ce să menționați faptul că notele sunt mici in comparatie cu alti ani, când subiectele pe care le băgați spre rezolvare nici nu se predau în școală, iar dacă nu ai unde să exersezi materialul …când să mai reușești să inveți toate?
  ce contează pentru voi, să stii lucruri care nu iti folosesc in viata sau ceea ce predam copiilor?
  Cei care faceti subiectele mai studiați și manualele la discipline. Oare mergeti așa peste capete de om?

  1. La disciplina mea se dă exact ce se preda la clasa. Da, la nivel de clasele a 11a și a 12a și de complexitatea celor de olimpiada județeană. Dacă orice profesor cu licență în specialitate și master în astrologie poate accede la un post de liceu atunci sa faca bine sa știe sa rezolve subiectele. Elevii trebuie antrenați ptr Bac în primul rand de profesorii de la clasa.

 4. Cică sunt slabe rezultatele.Pai sunt pentru ca nici nu am avut când sa repet materia.Am luat vacanta cu trei zile înainte de examen.

 5. …ăștia vor mărire de salariu. Sa scoată niște analfabeți funcționali ca si ei.
  La școală cu voi, apoi modelati viețile altora!

  1. Fii tu fericita, Ema, ca iti ajunge salariul pentru taxe, impozite, facturi si hrana. Ca atat vor profesorii. Nici nu se gândesc ei la concediile tale in tari exotice.
   Cu tichetele de vacanta din ultimul an, un singur om poate achita cazare si masa pentru 5 zile. Daca merge cu famjlia, pentru sot/sotie si copii, achita integral. Fericeste-i, Ema! Invidiaza-i!
   Pentru mucosii tai se dau coduri, sa nu se sperie rasfatatii si sa nu se rușineze parintii ca atata sunt in stare odraslele.
   Iar profii sunt dati pe liste cu nume, ca sa se răzbune si pe aceasta cale Ministerul Educatiei. Sa le dea satisfacție canaliilor din societatea romaneasca.

   1. Se dau cu nume pentru transparență. Deși în alte tari se da examen de titularizare și fiecare își primește rezultatul prin posta ,în plic, fără sa fie puși la zid cei care au luat note mai mici sau mai mari și se da o singura dată. Nu trebuie sa dai de n ori.Ai luat nota ,ai întrat în sistem.Sunt și avantaje și dezavantaje.Profesori corectori nu cred ca ar falsifica rezultatele dar personalul auxiliar care nu a dat în viata lui un examen și sunt puși politic și pe pile și relații si-ar face de cap.Si asa “au greșit ” unele rezultate atunci când au trecut nota.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

You May Also Like

Caietul Alexandrei – liber la descărcat gratuit: fișe de lucru pentru copii cu cerințe speciale făcute de fetița de clasa a IV-a

“Caietul Alexandrei” este de astăzi disponibil gratuit pentru orice profesor care lucrează la clasă cu copii cu CES (cerințe educative speciale). Centruldeautism.ro a publicat fișele pe care le-a făcut o fetiță de numai…
Vezi articolul
Mihai Craiu

Ministerul Sănătății a cerut Unifarm să demareze de urgență achiziția de ser antidifteric, după ce în Ucraina a reapărut difteria / Mihai Craiu: Dacă nu doriți decese în familie, vaccinați-vă!

“Ministerul Sănătăţii a cerut Companiei Unifarm să demareze, de urgenţă, prin procedură de nevoi speciale, o achiziţie de ser antidifteric pentru asigurarea profilaxiei specifice în situaţia apariţiei unor cazuri de…
Vezi articolul

SURSE: Subiectele de la examenul scris pentru directorii de școli, concepute de Universitatea din București / Cîmpeanu: Mulțumesc domnului rector Marian Preda pentru colectivul de profesori care își vor aduce o contribuție esențială la relevanța acestui concurs

Subiectele pentru concursul de directori de școli vor fi realizate de profesori de la Universitatea din București, potrivit surselor Edupedu.ro. Este vorba despre subiectele care vor fi date la proba…
Vezi articolul

VIDEO Un europarlamentar român anunță „Yo! – Rezoluția pentru Tineri”, într-un clip nonconformist cu “trompete” și cu explicații despre ce înseamnă și cum a fost experiența lui ca raportor în acest domeniu

Investiții în sprijinul “generației lockdown”, și politici pentru integrarea pe piața muncii și dezvoltarea competențelor pentru viitor sunt sprijinite printr-o “Rezoluție pentru Tineri”, propusă și coordonată de europarlamentarul român Dragoș…
Vezi articolul

Barcari, despre recomandările pentru redeschiderea școlilor, de la Ministerul Sănătății: Nu am fost anunțați. Dacă am fi mers pe regulile colegilor mei, nici nu s-ar mai fi putut face experimente, ceea ce nu am fi putut accepta

Ministerul Educației discută în prezent mai multe “strategii pentru revenirea elevilor la școală în toamnă” și “în curând” va publica în dezbatere “variantele de lucru”, a anunțat secretarul de stat…
Vezi articolul