Rezultatele la etapa specială a Evaluării Naționale 2021 vor fi publicate astăzi

2.466 de vizualizări
Rezultatele de la Evaluarea Națională
Foto: Freepik.com
Rezultatele la etapa specială a Evaluării Naţionale vor fi anunţate astăzi, potrivit Agerpres. Tot astăzi pot fi depuse şi eventualele contestaţii, conform calendarului aprobat de Ministerul Educaţiei. 60 de candidați s-au înscris pentru a susține probele de examen.

Rezultatele finale după contestaţii se vor afişa pe 12 iulie.

Absolvenții învățământului gimnazial care, în contextul măsurilor stabilite privind combaterea răspândirii virusului SARS-CoV-2, au fost în izolare/carantină sau care, din alte motive justificate cu certificat medical, nu au putut finaliza/participa la probele de examen au putut susține aceste probe în etapa specială, potrivit Ordinului de ministru 3.744 din 28.04.2021.

Candidaţii care au participat la una sau mai multe probe de examen desfăşurate în perioada 22-25 iunie, dar nu au putut finaliza examenul, beneficiază de recunoaşterea acestor probe.

Foto: Freepik.com


3 comentarii
  1. Unde se afiseaza aceste rezultate? Cati candidati au fost, pe judete? Nu a fost transparentizat acest proces. Cum se vor integra aceste rezultate?

  2. unde se afiseaza aceste rezultate la sesiunea speciala? cati candidati au fost in Bucuresti? Nu este tranparentizata si aceasta sesiune.

    1. Excelente întrebări! As adauga încă una : de ce s a modificat structura site-ului unde sunt afișate rezultate astfel încât nici măcar nu mai poți vedea locul pe care un participant la prima sesiune a ajuns după integrarea în lista a celor din a doua sesiune. Poti vedea locul pe care ai ajuns doar numărând. Secretizare deplina a transparentei!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

You May Also Like

DOCUMENT Cum se desfășoară simularea Evaluării Naționale și a Bacalaureatului 2020: testările încep la ora 9, când se deschid subiectele. Rezultatele nu se fac publice / Regulile simulărilor pentru clasele a VIII-a și a XII-a au fost trimise de Minister către inspectorate

Simulările examenelor de Evaluare Națională și Bacalaureat vor începe pe 23 martie la ora 9:00, moment în care în fiecare sală se deschid plicurile cu subiectele, însă elevii trebuie să…
Vezi articolul

Ministerul Educației: 73,12% dintre absolvenții de clasa a VIII-a prezenți la Evaluarea Națională 2019 au luat note peste 5. Cel mai mic procent din ultimii 5 ani

Ministerul Educației anunță că a centralizat rezultatele înregistrate la Evaluarea Națională de absolvenții clasei a VIII-a (înainte de contestații), sesiunea 2019. “Situația statistică generală relevă că dintre cei 146.105 candidați…
Vezi articolul