Se caută 14 educatori-puericultori pentru creșele din Cluj / Care sunt condițiile de participare la concurs

2.387 de vizualizări
Foto: © Oksun70 | Dreamstime.com
Centrul Bugetar de Administrare Creşe Cluj-Napoca organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a 14 posturi de educator-puericultor, scrie cluj24.ro.

14 posturi de educator-puericultor sunt disponibile pentru cei interesați, în orașul Cluj Napoca. Sunt 3 probe de concurs: selecţia dosarelor de înscriere, probă scrisă, interviu.

Condiții specifice pentru îndeplinirea posturilor
  • Candidații trebuie să fie absolvenți ai unui liceu pedagogic, specializarea educator-puericultor.
  • Candidații trebuie să fie absolvenți ai unui liceu pedagogic cu specializarea educatoare sau învățătoare, sau care au urmat sau vor urma cursurile de formare în educație timpurie organizate de ministerul Educației cu terți până la data de 1 septembrie 2025.
  • Candidații trebuie să fie absolvenți cu diplomă de licență, specializarea pedagogia învățământului preșcolar și primar, sau care au urmat sau vor urma cursurile de formare în educație timpurie organizate de ministerul Educației cu terți până la data de 1 septembrie 2025.
  • Candidații trebuie să fie absolvenți ai programelor de masterul didactic, specializarea educație timpurie.
  • Nu se cere vechime în specialitatea studiilor.
Cum se face înscrierea?

Dosarele de concurs se pot depune în formă fizică la sediul Centrului Bugetar de Administrare Creşe Cluj-Napoca, str. Mehedinţi nr. 15, între orele 9:00 – 11:00, până în data de 11.02.2022, ora 11:00.

Afişarea rezultatelor după proba de selecţie dosar va avea loc în 14.02.2022.

Proba scrisă se desfăşoară în sala mică a cinematografului Dacia din Cluj-Napoca, str. Bucegi nr. 11B, în data de 22.02.2022, ora 9.00.

Interviul are loc în data de 28.02.2022, ora 9.00.

Rezultatele finale vor fi comunicate în data de 03.03.2022.

Anunțul concursului poate fi consultat aici:

Foto: © Oksun70 | Dreamstime.com / Dreamstime.com sprijină educaţia din România şi, în contextul pandemiei Covid-19, oferă gratuit imagini stock prin care Edupedu.ro îşi poate ilustra articolele cât mai relevant posibil.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You May Also Like

Școlile din Dolj, obligate de inspectorat să facă urgent plata contribuțiilor pentru profesori și angajați / Ministerul Educației cere inspectoratelor să dea raportări în privința cheltuielilor

Au fost identificate nereguli în privința plății contribuțiilor de către unele școli din Dolj, potrivit surselor Edupedu.ro. Inspectoratul Școlar Județean Dolj ar fi cerut unităților de învățământ să facă urgent…
Vezi articolul

Ministrul Cercetării susține că sunt directori de institute de cercetare care au spor de muncă grea. Hurduc propune plafonarea la 12.000 de lei net a salariilor pentru șefi, după ce tot el le aprobase bugete scandaloase

După scandalul bugetelor de salarii foarte mari pentru șefii câtorva institute de cercetare românești, aflate în coordonarea Ministerului Cercetării, ministrul susține că a descoperit cazuri în care directorii aveau spor…
Vezi articolul