Studentul care şi-a incendiat profesorul, la Constanța – arestat preventiv pentru 30 de zile

492 de vizualizări
Foto: Poliția Română
Studentul care şi-a incendiat profesorul, fiind nemulţumit de nota pe care acesta i-a dat-o la un examen, a fost arestat preventiv, vineri, pentru 30 de zile, printr-o decizie a judecătorilor Tribunalului Constanţa, transmite Agerpres, preluat de G4Media.ro.

Tânărul în vârstă de 21 de ani a fost reţinut joi seară, în baza probatoriului administrat, fiind acuzat de comiterea infracţiunii de tentativă la omor.

„Din probatoriul administrat până în prezent a rezultat, ca stare de fapt prezumtivă, că, la data de 27 iunie 2024, în jurul orelor 11,00, după ce nu a fost promovat la un examen tip restanţă al Facultăţii de Matematică şi Informatică din cadrul Universităţii Ovidius din Constanţa, inculpatul a revenit în laboratorul în care se afla profesorul examinator, persoana vătămată A.A., ocazie cu care cu intenţie a stropit-o cu spirt medicinal dintr-un recipient de 0,5 litri şi i-a dat foc cu o brichetă, după care a blocat uşa sălii de curs pentru a o împiedica pe persoana vătămată să iasă din laborator. Datorită prezenţei de spirit a persoanei vătămate, care s-a ferit când a fost stropită şi a reuşit să stingă rapid flăcările de pe mâneca tricoului său şi de pe podea, aceasta nu a suferit arsuri pe corp în urma acţiunii de violenţă a inculpatului, astfel că nu a necesitat îngrijiri medicale”, se arată într-un comunicat de presă transmis de Parchetul de pe lângă Tribunalul Constanţa.

Citește articolul complet pe G4Media.ro


3 comments
  1. Romania nu are nevoie de educatie, ci mai degraba de identitate si implicare activa individuala , nu lasat pe seama guvernului totul. si apoi mai avem aspectul moral care spune ca nu poti face educatie fara valori absolute. stiinta adevarata = valori Biblice.
    Orice altceva sunt surogate !

  2. Klaus Iohannis are multe păcate, dar nu e vina lui că mintea unor oameni o ia razna uneori. Studentul respectiv are, probabil, grave probleme mentale, altfel nu făcea o faptă care îl duce la închisoare, în loc să învețe pentru restanță.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You May Also Like