Subiecte Bacalaureat 2024 la Informatică, Limbajul C/C++, specializarea Matematică-Informatică

12.343 de vizualizări
Subiecte Bacalaureat 2024 la Informatică
Subiecte BAC Informatică 2024 / Foto: Edupedu.ro
Subiectele la examenul de Bacalaureat de Informatică sunt publicate de Edupedu.ro, pentru Limbajul C/C++, specializarea Matematică-Informatică. Varianta extrasă a fost varianta cu numărul 3.

Proba la alegere a început la ora 9 pentru candidații care și-au putut alege disciplina în funcție de specializarea pe care au urmat-o în liceu.

Subiecte Bacalaureat 2024 la Informatică

Edupedu.ro va reveni cu subiectele și baremele pentru toate disciplinele de la proba la alegere la ora 15:00, după ce vor fi publicate de Ministerul Educației.

  • Variantele de răspuns și însemnările de pe subiect aparțin candidaților și nu sunt neapărat și cele corecte.

Iată subiectele publicate de Edupedu.ro, după încheierea probei:

Subiecte Bacalaureat 2024 la Informatică. Rezultatele inițiale la probele scrise BAC 2024 se vor afișa pe 8 iulie, până la ora 12:00. Depunerea contestațiilor este în aceeași zi, în intervalul orar 12:00 – 18:00.

Bacalaureat 2024 continuă vineri, 5 iulie, cu ultima probă – de limba maternă, pentru candidații aparținând minorităților naționale.

Articol în curs de actualizare.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You May Also Like
Testele grilă la examene - Subiectele grilă la BAC

Fenomenul Brașov – Petru Apostoaia, Consiliul Național al Elevilor: pentru a nu supăra directori cu influență, inspectorii școlari nu cer eliminarea prevederilor aberante din regulamente

Obligarea părinților de către școală să-și transfere copiii în timpul gimnaziului, dacă nu obțin o anumită medie stabilită de instituția de învățământ, este “o formă voalată de exmatriculare a unor…
Vezi articolul

Strategia de educație parentală a fost lansată în dezbatere pentru a treia oară, în 6 ani. Documentul ministrului Deca este înțesat cu limbaj de lemn și referiri la președintele Iohannis: „Viziunea asupra parentalității, subsecventă dezideratelor Proiectului România Educată, este în perspectiva 2030 aceea de a clădi, împreună cu părinții, o societate durabilă”

Strategia de educație parentală a fost lansată în dezbatere pentru a treia oară de Ministerul Educației, după ce precedentele 2 variante lansate în ultimii 6 ani au fost abandonate în…
Vezi articolul