Târg al Liceelor, organizat la București pentru elevii de gimnaziu care trebuie să aleagă unde vor să-și continue studiile

10.873 de vizualizări
Foto: © Syda Productions | Dreamstime.com
Un Târg al Liceelor se va desfășura, în perioada 25-26 iunie, în format fizic, la București, pentru elevii care vor să decidă unde își vor continua studiile după finalizarea clasei a VIII-a, anunță organizatorul evenimentului, Consiliul Municipal al Elevilor București.

Târgul va avea loc în incinta Colegiului Național “Octav Onicescu” din Sectorul 4 și are drept scop “să faciliteze procesul de selecție al unui liceu pentru absolvenții clasei a VIII-a (dar și pentru cei din clasele mai mici) și pentru părinții lor”.

Timp de două zile, târgul va reuni reprezentanți din peste 60 de licee din Capitală, de stat și particulare, din toate cele 6 sectoare, cu profile teoretice, tehnice, vocaționale și profesionale, precizează organizatorii. Potrivit acestora, “tinerii și părinții vor putea interacționa direct cu elevi din licee, chiar și cu cadre didactice, pentru a afla tot ce au nevoie despre opțiunile pe care le au, să reușească să își contureze o părere clară, iar în final să facă cea mai bună alegere pentru viitorul lor”.

Accesul este liber, iar evenimentul se va desfășura între orele 11:00-17:00 în ambele zile, liceele fiind împărțite pe parcursul acestora.

Foto: © Syda Productions | Dreamstime.com /  Dreamstime.com sprijină educaţia din România şi, în contextul pandemiei Covid-19, oferă gratuit imagini stock prin care Edupedu.ro îşi poate ilustra articolele cât mai relevant posibil.


1 comment
  1. Buna ziua!
    Exista o lista a liceelor structurata pe cele doua zile ale evenimentului? Va multumesc anticipat pentru raspuns!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You May Also Like