Teatru pentru copii difuzat online: Spectacolul “Crăiasa Zăpezii” va fi transmis de Teatrul Țăndărică, la ora 10:00

126 de vizualizări
Craiasa zapezii / Foto: Facebook.com/ Teatrul Tandarica
Teatrul Țăndărică difuzează astăzi exclusiv online spectacolul pentru copii “Crăiasa Zăpezii”, adaptare de Cristian Pepino după basmul lui Hans Christian Andersen. Piesa de teatru începe la ora 10.00, durează 50 de minute și este destinată copiilor cu vârsta de peste patru ani.

Regia este semnată tot de Cristian Pepino, scenografia de Remus Alexandru Gabor şi Raluca Aioaniţoaie, muzica de Dan Bălan şi foto de Andrei Roşianu, transmite Agerpres.

Distribuţia: Mihai Dumitrescu, Roxana Vişan, Simina Constantin, Cristina Ţane, George Simian, Dora Ortelecan Dumitrescu, Mona Toncu, Ionuţ Păduraru.

Copiii sunt invitaţi să o urmărească pe micuţa Gerda care pleacă într-o călătorie plină de aventuri şi peripeţii, în încercarea de a-şi găsi fratele ţinut prizonier undeva în vasta întindere albă din ţinutul vrăjit de Crăiasa Zăpezii.

Teatrul Țăndărică transmite online spectacolele pentru copii din program încă de la momentul închiderii tuturor instituțiilor de cultură, din cauza pandemiei de COVID-19. Spectacolele sunt disponibile în regim de transmisie live şi pot fi vizionate timp de 90 de minute începând cu ora programată, precizează agenția de presă Agerpres.

Cu o istorie de peste 74 de ani, Teatrul de Animaţie Ţăndărică din Bucureşti s-a numit, la începuturi, Teatrul de Păpuşi şi Marionete Ţăndărică. Din prima echipă de artişti au făcut parte regizorul Nicolae Massim şi marionetiştii Dorina Tănăsescu, Antigona Papazicopol, Lucia Georgescu. Numele “Ţăndărică” a fost preluat de la o celebră marionetă, personaj din spectacolele pentru copii. Teatrul de Păpuşi şi Marionete Ţăndărică a devenit, din 2008, Teatrul de Animaţie Ţăndărică, conform teatrultandarica.ro.

Foto: Facebook.com/ Teatrul Tandarica

 


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You May Also Like

ANALIZĂ Unul din trei elevi care a dat Evaluarea Națională în 2018 a avut medii mai mici cu peste 3 puncte la examen, față de media de la clasă. Mediul economic propune schimbarea notării

Comparația dintre media obținută de elevii de clasa a VIII-a la examenul de Evaluare Națională din 2018 și media pe care au avut-o la clasă în gimnaziu arată că notarea…
Vezi articolul