Teatru pentru copii difuzat online: Spectacolul “Crăiasa Zăpezii” va fi transmis de Teatrul Țăndărică, la ora 10:00

80 citiri
Craiasa zapezii / Foto: Facebook.com/ Teatrul Tandarica
Teatrul Țăndărică difuzează astăzi exclusiv online spectacolul pentru copii “Crăiasa Zăpezii”, adaptare de Cristian Pepino după basmul lui Hans Christian Andersen. Piesa de teatru începe la ora 10.00, durează 50 de minute și este destinată copiilor cu vârsta de peste patru ani.

Regia este semnată tot de Cristian Pepino, scenografia de Remus Alexandru Gabor şi Raluca Aioaniţoaie, muzica de Dan Bălan şi foto de Andrei Roşianu, transmite Agerpres.

Distribuţia: Mihai Dumitrescu, Roxana Vişan, Simina Constantin, Cristina Ţane, George Simian, Dora Ortelecan Dumitrescu, Mona Toncu, Ionuţ Păduraru.

Copiii sunt invitaţi să o urmărească pe micuţa Gerda care pleacă într-o călătorie plină de aventuri şi peripeţii, în încercarea de a-şi găsi fratele ţinut prizonier undeva în vasta întindere albă din ţinutul vrăjit de Crăiasa Zăpezii.

Teatrul Țăndărică transmite online spectacolele pentru copii din program încă de la momentul închiderii tuturor instituțiilor de cultură, din cauza pandemiei de COVID-19. Spectacolele sunt disponibile în regim de transmisie live şi pot fi vizionate timp de 90 de minute începând cu ora programată, precizează agenția de presă Agerpres.

Cu o istorie de peste 74 de ani, Teatrul de Animaţie Ţăndărică din Bucureşti s-a numit, la începuturi, Teatrul de Păpuşi şi Marionete Ţăndărică. Din prima echipă de artişti au făcut parte regizorul Nicolae Massim şi marionetiştii Dorina Tănăsescu, Antigona Papazicopol, Lucia Georgescu. Numele “Ţăndărică” a fost preluat de la o celebră marionetă, personaj din spectacolele pentru copii. Teatrul de Păpuşi şi Marionete Ţăndărică a devenit, din 2008, Teatrul de Animaţie Ţăndărică, conform teatrultandarica.ro.

Foto: Facebook.com/ Teatrul Tandarica

 

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI:RO76BTRLRONCRT0471641001

CONT EURO:RO26BTRLEURCRT0471641001

Deschis la BANCA TRANSILVANIA
Donează prin Patreon

Donează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole recomandate

FSLI: Ministerul Educației vrea copii obezi, prin eliminarea orelor de educație fizică din învățământul primar, și trimite în șomaj 1.500 de profesori de sport

Federaţia Sindicatelor Libere din Învățământ cere Ministerului Educației “să anuleze proiectul de ordin prin care se propune eliminarea totală a orelor de educație fizică de la clasele pregătitoare și I,…
Vezi articolul

VIDEO Antonia Pup, CNE: Ministerul Educației trebuie să aibă o toleranță zero față de profesorii care nu își țin cele 40 de ore / Să renunțe la meditații, să predea cu aceeași pasiune pentru elev de 10 și unul de 5

Ministerul Educației trebuie să aibă o toleranță zero față de profesorii care nu își țin cele 40 de ore, a declarat președintele Consiliului Național al Elevilor, Antonia Pup, la dezbaterea…
Vezi articolul