Tudor Chirilă şi Smiley le vor prezenta liceenilor din Sectorul 3 oportunităţile de carieră în industria muzicală

1.012 vizualizări
Foto: © Syda Productions | Dreamstime.com
Mai mulți artiști din România, printre care Tudor Chirilă şi Smiley, le vor prezenta, din 16 noiembrie, elevilor din cinci licee teoretice oportunităţile de carieră în industria muzicală, printr-un proiect ce va fi derulat de Primăria Sectorului 3, transmite Agerpres.

Potrivit unui comunicat al autorităţii locale, transmis, joi, Agerpres, artiştii care vor participa la întâlnirile cu temă vocaţională sunt: Tudor Chirilă, Smiley şi Manuel Riva, producătorii şi compozitorii Adrian Sână (Akcent), Vladimir Coman Popescu (Hahaha Production), alături de reprezentanţi ai unor importante case de producţie muzicală din Romania – Roton Music şi Hahaha Production.

De asemenea, la întâlniri vor fi prezenţi şi profesionişti ai acestui domeniu, cu scopul de a le prezenta tinerilor oportunităţile de carieră pe care le oferă industria muzicală din România şi de a le împărtăşi experienţele proprii.

Proiectul este finanţat de Primăria Sectorului 3 prin fonduri nerambursabile de la bugetul local şi este organizat de Asociaţia Indiero a producătorilor şi editorilor muzicali independenţi din România.

Programul întâlnirilor este următorul: 16 noiembrie, de la ora 11:30, la Liceul ”Benjamin Franklin” – Adi Sână (Akcent); 18 noiembrie, de la ora 14:00, la Liceul Teoretic ”Nichita Stănescu” – Vladimir Coman Popescu – producător muzical Hahaha Production; 21 noiembrie, de la ora 12:00, la Liceul Teoretic ”A.I. Cuza” – Tudor Chirilă; 22 noiembrie, de la ora 12:00, la Liceul Teoretic ”Decebal” – Manuel Riva; 23 noiembrie, de la ora 14:00, la Liceul Teoretic ”Dante Alighieri” – Smiley.

Foto: © Syda Productions | Dreamstime.com / Dreamstime.com sprijină educația din România şi oferă gratuit imagini stock prin care Edupedu.ro îşi poate ilustra articolele cât mai relevant posibil / Campania Back to school oferă posibilitatea oricărei școli, profesor sau elev să descarce imagini de calitate cu 50% discount.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You May Also Like

Introducerea disciplinei obligatorii „Istoria evreilor și a Holocaustului” a fost amânată cu doi ani prin noua lege a învățământului, spune directorul Institutului Național pentru Studierea Holocaustului din România „Elie Wiesel”, Alexandru Florian

Prin noua lege a învățământului a fost amânată cu doi ani introducerea disciplinei obligatorii „Istoria evreilor și a Holocaustului”, remarcă directorul Institutului Național pentru Studierea Holocaustului din România „Elie Wiesel”,…
Vezi articolul