Stimulentul de reinserție pentru părinții care se întorc la lucru înainte de 6 luni crește de la 650 de lei la 1.500 de lei

4.466 de vizualizări
Concediul plătit pentru stat cu copilul
Concediul plătit pentru stat cu copilul SURSA: pixabay.com
Ministerul Muncii a realizat un proiect de urgență de urgență prin care stimulentul de reinserție pentru părintele care se întoarce la muncă înainte de 6 luni crește de la 650 de lei lunar la 1.500 de lei, a anunțat ministrul Muncii, Raluca Turcan, scrie G4Media.ro.

”Până acum, foarte, foarte puțini părinți au optat să revină la muncă mai repede. Noi mizăm ca prin această măsură, cel puțin un sfert dintre părinți să revină mai repede la muncă”, a spus Raluca Turcan.

Stimulentul de reinserție este acordat părinților care revin mai repede la muncă din concediul de creștere a copilului. Acest stimulent de inserție nu se poate cumula cu indemnizația de creștere a copilului și e nevoie de o cerere pentru ca părintele să îl poată primi.

Citește articolul integral pe G4Media.ro

SURSA Foto: pixabay.com


1 comment
  1. turcanita , full option , mama trebuie sa crească copilul , degeaba ți ai umflat pomeții cu grăsime , capul tot a gol suna.
    te bazezi pe disperarea oamenilor că nu au bani , și pe disperarea patronilor că nu au forța de muncă ieftină. și pe disperarea bătrânelor cu pensie mica de CAP , pe care le trimiți sa și ia un al doilea job.
    acuma iei și țița copilului din gura.
    ardev ar focul cu liberalismul vostru și cu socialismul de mucava..

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You May Also Like