Un candidat, eliminat pentru tentativă de fraudă la proba de Limba Maternă de la Evaluarea Națională 2021 / Subiectele și baremele de la examen

1.732 de vizualizări
Sursă foto: Pixabay.com
Un singur candidat a fost eliminat astăzi din examen pentru tentativă de fraudă, lucrarea acestuia fiind notată cu 1 (unu), transmite Ministerul Educației într-un comunicat de presă.

Proba scrisă la Limba și literatura maternă, ultima din cadrul Evaluării Naționale 2021, a fost susținută astăzi, 25 iunie, de absolvenții clasei a VIII-a care au studiat într-una din limbile minorităților naționale (maghiară, germană, italiană, croată, slovacă, sârbă, ucraineană și rromani).

Au fost prezenți 7.946 de candidați (94,27%) din totalul celor înscriși, iar 482 de candidați au absentat.

Subiectele și baremele de corectare au fost publicate la ora 15:00, pe subiecte.edu.ro.

Primele rezultate vor fi afișate marți, 29 iunie, până la ora 14:00.

Comunicarea rezultatelor obținute se face anonimizat, atât în centrele de examen, cât și pe site-ul evaluare.edu.ro, respectându-se Regulamentul general privind protecția datelor personale (GDPR).

Mai exact, vor fi utilizate coduri individuale care înlocuiesc numele și prenumele candidaților și care au fost distribuite candidaților, pe bază de semnătură de primire, la prima probă susținută.

Rezultatele finale vor fi afișate sâmbătă, 4 iulie.

Sursă foto: Pixabay.com


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

You May Also Like