Un preot profesor la Facultatea de Teologie din Sibiu cere oprirea vaccinării bazându-se pe teorii conspiraționiste și pe opiniile controversaților doctori, Monica Pop și Vasile Astărăstoae

7.518 vizualizări
Preotul profesor Vasile Mihoc, îndrumător de doctorate la Facultatea de Teologie Ortodoxă de la Universitatea ”Lucian Blaga” din Sibiu, cere oprirea vaccinării invocând argumente pseudo-științifice preluate de la oftalmoloaga Monica Pop și legistul Vasile Astărăstoae.

Scrisoarea deschisă semnată de Vasile Mihoc în numele Federației Organizațiilor Ortodoxe Pro Vita vine pe fondul poziției neutre a conducerii Bisericii Ortodoxe din România față de vaccin și după ce mai mulți prelați ortodocși s-au pronunțat împotriva vaccinării.

Citiți mai mult pe G4Media.ro

Foto: Vasile Mihoc / Basilica.ro

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI:RO76BTRLRONCRT0471641001

CONT EURO:RO26BTRLEURCRT0471641001

Deschis la BANCA TRANSILVANIA
Donează prin Patreon

Donează

5 comentarii
 1. Sper sa publicati si lista cu nr de preoti ortodocsi care se vaccinează in fiecare județ.
  Tocmai se colectează datele.
  E vorba de mii de preoți.
  In cea ce priveste dreptul la libertatea de exprimare cred că este inca permis, indiferent de funcția ocupată.

 2. Ce titlu tendențios! Mulți deștepți din țara asta nu ajung nici la degetul mic la nivelul cunoștințelor și instruirii Pr. Prof. Mihoc și Prof. Astarastoaie! Mergeți și vaccinați-vă voi cu aceste produse netestate! Atât! Lăsați mizeriile și acuzele și respectați drepturile fundamentale ale cetățenilor! Nu trăim în totalitarism numai pentru că au votat unii partidele infecte pe mâna cărora a încăput țara asta!

  1. Dacă, după atâta carte, acești oameni încă susțin asemenea prostii antivacciniste și antibunsimț, ei nu se ridică deasupra nivelului unui analfabet funcțional care vede infecția din partidele azi la putere și nu a fost deranjat de infecția, cangrena și cancerul din PSD și sateliții lui care au făcut praf legile, economia, educația etc. din 2012 pana în 2019, ca de altfel de 31 de ani încoace. PCR se ascunde sub tot felul de măști, are mai multe capete ca balaurul din basm; acum i-a mai crescut un cap fără creier, AUR.

 3. Celor doi doctori, daca sunt doctori si nu vraci, sa li se retraga dreptul de practica. Iata ca, indirect, ei sunt raspunzatori de imbolnavirea semenilor. Macar daca si-ar tine parerile doar pt ei, ar fi un pericol pt ei si cei din jurul lor. Asa, sunt pericol national.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You May Also Like