Universitatea Babeș-Bolyai va reabilita Castelul de la Arcalia din fonduri europene

328 de vizualizări
Castelul de la Arcalia – Universitatea Babes Bolyai / Sursa: Facebook
Universitatea Babeș-Bolyai din Cluj-Napoca va moderniza infrastructura educațională pe care o deține în Arcalia (Bistrița-Năsăud), Castelul de la Arcalia, printr-un proiect finanțat din fonduri europene, potrivit unui comunicat de presă. Proiectul, finanțat prin Programul Operațional Regional, urmărește să extindă și să îmbunătățească infrastructura de educație de la Arcalia, care să deservească anual peste 600 de studenți, masteranzi și doctoranzi, arată instituția.

Valoarea totală a proiectului este de 12,35 milioane de lei, dintre care peste 12,22 milioane de lei cheltuieli nerambursabile obținute prin POR. Durata de implementare este de trei ani (până în aprilie 2023).

UBB precizează că primii beneficiari direcți ai modernizării bazei UBB de la Arcalia sunt studenții Facultății de Știința și Ingineria Mediului și cei ai Facultății de Biologie și Geologie, care își desfășoară aici practica interdisciplinară.

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI:RO76BTRLRONCRT0471641001

CONT EURO:RO26BTRLEURCRT0471641001

Deschis la BANCA TRANSILVANIA
Donează prin Patreon

Donează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You May Also Like

Boicot al consilierilor școlari, în prima zi de înscrieri la clasa pregătitoare, susținut de Sindicatele Libere din Învățământ

Protest al consilierilor școlari din București, Arad, Bistrița-Năsăud, Iași și Vrancea, nemulțumiți că Ministerul Educației nu le acordă o serie de sporuri salariale, anunță Federația Sindicatelor Libere din Învățământ. Consilierii…
Vezi articolul