Universitatea din Oradea își promovează oferta educațională în liceele din mai multe județe

372 de vizualizări
Foto: Universitatea Oradea / Facebook.com
Reprezentanții facultății din Oradea vor merge și licee din Satu Mare, Maramureș, Sălaj, Alba și Hunedoara, de unde speră să recruteze cât mai mulți candidați, scrie eBihoreanul.

Prin această campanie, Universitatea Oradea vrea să atragă elevi de clasele a XI-a și a XII-a, din licee care funcționează în localități cu o populație mai mică de 10.000 de locuitori, se arată într-un comunicat al instituției.

„Derulăm această campanie de informare a elevilor din dorința de a îi ajuta în vederea atingerii propriilor obiective, privind cariera și alegerea unui program de studii potrivit aspirațiilor și pasiunilor lor”, a declarat directoarea Centrului de Consiliere și Servicii Privind Cariera din Universitatea Oradea, Adriana Borza.

Caravana a demarat miercuri, 16 februarie, cu vizite la licee din localități aflate pe cursul Crișului Repede: Vadu Crișului, Șuncuiuș, Bratca și Borod. Majoritatea elevilor de-aici care vor să urmeze o facultate au declarat că au de gând să se înscrie la Oradea.

Universitatea se va promova în 34 de licee din cele șase județe: Satu Mare, Maramureș, Sălaj, Alba și Hunedoara.

„Împreună cu informațiile despre facultăți, programe de master, condiții de cazare, burse și cam tot ce înseamnă viața de student la Oradea, elevii primesc câte un rucsac, în care găsesc un carnețel de notițe, un pix, un stick de memorie și, desigur, un pliant ce conține informații esențiale legate de Universitatea din Oradea”, se mai arată în comunicat.

În acest an, Universitatea vrea să organizeze și școli de vară pentru viitorii studenți.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You May Also Like

David Popovici: Mi-ar plăcea ca pentru generațiile următoare să poată fi îmbinat sportul cu școala, să fie ca un stil de viață și să avem cât mai multe baze sportive în școli. Despre ofertele de studii în SUA: Trebuie să mă decid dacă rămân în România/Europa sau mă duc pe un alt continent – VIDEO

Sportivul David Popovici a declarat că i-ar „plăcea foarte mult ca pentru generațiile următoare să poată fi îmbinat sportul cu școala mai mult, să fie ca un stil de viață…
Vezi articolul