Universitatea din Suceava a donat un generator Universităţii Cernăuţi, pentru desfăşurarea activităţii online cu studenţii

118 vizualizări
Foto: Pexels.com
Facultatea de Inginerie Electrică şi Ştiinţa Calculatoarelor (FIESC) din cadrul Universităţii „Ştefan cel Mare” din Suceava (USV), cu sprijinul Societăţii Ştiinţifice Cygnus, a donat un generator de energie electrică Departamentului de Radiocomunicaţii şi Securitate Informaţională al Universităţii Naţionale „Yurii Fedkovici” din Cernăuţi, anunță Agerpres.

Potrivit USV, acest generator foloseşte un motor pe benzină pentru a produce energie electrică şi poate alimenta consumatori de până la 4 kw.

Sistemul va permite alimentarea cu energie electrică a echipamentelor ce asigură legătura cadrelor didactice cu studenţii, în vederea desfăşurării activităţilor didactice în regim online.

Citește articolul integral pe G4Media.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You May Also Like

Părinții elevilor cu note slabe la simularea Evaluării Naționale ar putea fi chemați la școală. Andronescu: împreună cu profesorii și elevii să găsească soluții pentru pregătirea remedială

Profesorii de matematică și română trebuie să facă o analiză a rezultatelor de la simularea Evaluării Naționale ”în fiecare clasă”, potrivit ministrului Educației, Ecaterina Andronescu. Aceasta a declarat la Digi…
Vezi articolul

Vicepreședintele USR Tineret, Ciprian Constantinescu, despre postarea care compara exmatricularea studenților de la drept care au copiat cu o execuție publică: „E o poziție redactată de mine”

Vicepreședintele USR Tineret, Ciprian Sorin Constantinescu, a spus sâmbătă seară că este autorul controversatului text publicat pe Facebook de USR Tineret în care scria, referitor la cei 45 de studenți…
Vezi articolul
Foto: Pexels/ Cottonbro

REPORTAJ Cei care nu mai pleacă. “În urmă cu câteva săptămâni ne-ar fi luat mințile orice nimic. Întârzierea unui Bolt la comandă, mâncarea rece dintr-un restaurant, un nasture rupt la palton sau frigul de afară. (…) Acum nu mai avem nimic. Nici țară, nici casă, nici familie”

Peste 500.000 de refugiați au intrat în România de la începutul războiului, majoritatea femei și copii. Cei mai mulți în tranzit. Alungați de război, cu câte o valiză și câteva…
Vezi articolul