Universitatea Titu Maiorescu suspendă în perioada 11-22 martie activitățile didactice directe

219 vizualizări
Universitatea Titu Maiorescu anunță că suspendă temporar, în perioada 11-22 martie 2020, activitățile didactice directe.

Decizia adoptată marți, 10 martie 2020, de către Senatul UTM ca măsură de prevenție, presupune suspendarea temporară a tuturor activităților didactice directe, precum și a altor activități derulate în cadrul Universității, care implică aglomerări de persoane (conferințe, prelegeri, workshop-uri, mese rotunde, competiții sportive etc.) programate pentru perioada următoare, se arată într-un comunicat al instituției.

Conform Hotărârii conducerii UTM, cadrele didactice titulare de disciplină vor asigura transmiterea suportului de curs către studenți.

Activitățile administrative, de secretariat și de cercetare din cadrul Universității se desfășoară fără program cu publicul.

Hotărârea a fost adoptată în contextul măsurilor de prevenție aplicate deja la nivelul Universității cu privire la informarea comunității UTM și la asigurarea standardelor de igienă, precum și în contextul riscului de răspândire a infecției cu Coronavirus SARS-COV-2 și conform Hotărârii privind aprobarea unor măsuri suplimentare de combatere a noului Coronavirus, adoptată luni de către Comitetul Național pentru Situații Speciale de Urgență, anunță Universitatea.

 

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI:RO76BTRLRONCRT0471641001

CONT EURO:RO26BTRLEURCRT0471641001

Deschis la BANCA TRANSILVANIA
Donează prin Patreon

Donează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You May Also Like