USR acuză PSD şi PNL că încearcă să blocheze predarea educaţiei sexuale în şcoli: A fost introdus acordul scris al părinţilor, iar ”educaţia sexuală” a fost înlocuită cu ”educaţia sanitară”

274 citiri
Foto: Pexels.com
USR acuză PSD şi PNL de ”o înţelegere iresponsabilă pentru viitorul copiilor”, întrucât încearcă să blocheze predarea educaţiei sexuale în şcoli, după ce preşedintele Klaus Iohannis a promulgat legea USR pentru derularea sistematică a cursurilor de informare a elevilor.

”Mai mulţi parlamentari PSD şi PNL, printre care Titus Corlăţean şi Robert Sighiartău, au introdus într-un proiect de lege care avea alt scop, o serie de modificări care practic blochează cursurile de educaţie sexuală în şcoli. Astfel, a fost introdus acordul scris al părinţilor, iar «educaţia sexuală» a fost înlocuită cu «educaţia sanitară».

 

 

 

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI:RO76BTRLRONCRT0471641001

CONT EURO:RO26BTRLEURCRT0471641001

Deschis la BANCA TRANSILVANIA
Donează prin Patreon

Donează

3 comentarii
  1. Țara arde… Exact asta era problema educației românești! Nu se mai poate fără educație sexuală! Nu mai apare odată în țara asta o forță politică echilibrată??! Unii hoți, ăștia – nebuni!!

  2. E tot ce lipsește în învățământul românesc, să le arătați copiilor din clasele primare toate mizeriile pe care voi, cei cu minți bolnave, le considerați normale! Ia lăsați voi educația sexuală în grija părinților, că ei știu mai bine ce trebuie învățat propriul copil la 8-9 ani! Am văzut un astfel de “manual”, conține toate scârboșeniile cu poze explicite!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole recomandate

Guvernul decide azi angajarea răspunderii pentru abrogarea OUG 51, pentru „naveta elevilor și profesorilor” – anunță Raluca Turcan. Măsura ar face transportul județean serviciu public din nou

În ședința de Guvern de vineri, programată pentru ora 17, Executivul va decide „angajarea răspunderii pe abrogarea ordonanței care bloca transportul școlar gratuit al copiilor la nivel de județ”, potrivit…
Vezi articolul