USR acuză PSD şi PNL că încearcă să blocheze predarea educaţiei sexuale în şcoli: A fost introdus acordul scris al părinţilor, iar ”educaţia sexuală” a fost înlocuită cu ”educaţia sanitară”

304 vizualizări
Foto: Pexels.com
USR acuză PSD şi PNL de ”o înţelegere iresponsabilă pentru viitorul copiilor”, întrucât încearcă să blocheze predarea educaţiei sexuale în şcoli, după ce preşedintele Klaus Iohannis a promulgat legea USR pentru derularea sistematică a cursurilor de informare a elevilor.

”Mai mulţi parlamentari PSD şi PNL, printre care Titus Corlăţean şi Robert Sighiartău, au introdus într-un proiect de lege care avea alt scop, o serie de modificări care practic blochează cursurile de educaţie sexuală în şcoli. Astfel, a fost introdus acordul scris al părinţilor, iar «educaţia sexuală» a fost înlocuită cu «educaţia sanitară».

 

 

 


3 comentarii
  1. Țara arde… Exact asta era problema educației românești! Nu se mai poate fără educație sexuală! Nu mai apare odată în țara asta o forță politică echilibrată??! Unii hoți, ăștia – nebuni!!

  2. E tot ce lipsește în învățământul românesc, să le arătați copiilor din clasele primare toate mizeriile pe care voi, cei cu minți bolnave, le considerați normale! Ia lăsați voi educația sexuală în grija părinților, că ei știu mai bine ce trebuie învățat propriul copil la 8-9 ani! Am văzut un astfel de “manual”, conține toate scârboșeniile cu poze explicite!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You May Also Like

Suspendarea cursurilor și activităților față în față în școli, creșe și grădinițe, poate fi făcută prin ordin de ministru între 11 ianuarie și 8 februarie, prevede OUG adoptată azi de Guvern

Suspendarea cursurilor și activităților față în față în școli, creșe și grădinițe, poate fi făcută prin ordin de ministru între 11 ianuarie și 8 februarie, prevede o ordonanță de urgență…
Vezi articolul