VIDEO Elevii de la o școală din Vaslui au fugit din clase de frica vaccinării anti-COVID: „Suntem sălbatici că am venit să ne salvăm copiii? Păi îmi omori tu copilul, îi faci vaccin fără să ştiu?” – Adevărul

4.703 vizualizări
Sursă foto: Vremea Nouă
Zeci de părinți au luat cu asalt şcoala din Murgeni, luni, cerând socoteală cadrelor didactice că le vaccinează copiii şi le fac teste de depistare a coronavirusului, potrivit adevarul.ro.

Părinții au început să transmită live pe Facebook, strigând: „Uitaţi ce este aici, lume. Au speriat copiii! La şcoală speriaţi copiii! Animalelor! Uitaţi ce se întâmplă la şcoala oraşului Murgeni. Au terorizat săracii copii la scoală, le-a făcut teste anti-COVID, vaccinare” sau „Suntem sălbatici că am venit să ne salvăm copiii? Păi îmi omori tu copilul, îi faci vaccin fără să ştiu? Le-a făcut vaccin la copii fără să fie anunţaţi părinţii. Cum puteţi să faceţi vaccin la copii, doamnă, ce inimă aveţi? Doamnă, dumneavoastră nu sunteti om”, se aude vocea unui bărbat care filmează în curtea școlii.

Reprezentanţii unităţii de învăţământ au cerut sprijinul Poliţiei, la faţa locului fiind trimise mai multe echipaje. Persoanele care făceau scandal s-au liniștit la apariția forțelor de ordine. Ulterior s-a stabilit că la școală nu s-a desfăşurat nicio acţiune sanitară în cursul zilei de luni, copiii nu au fost vaccinați (vaccin anti-COVID nici nu există încă) și nici nu au făcut teste de depistare a infectării cu noul coronavirus.

Întreaga isterie ar fi izbucnit după ce unul dintre elevi a chiulit de la cursuri şi a motivat în fața părinţilor că a fugit fiindcă la şcoală s-ar face vaccinuri anti-COVID. La rândul lor, părinţii s-au alertat între ei şi au mers la şcoală pentru a-şi lua copiii acasă.

Potrivit reprezentanților Centrului Judeţean de Resurse şi Asistenţă Educaţională (CJRAE), care împreună cu inspectoratul școlar județean a desfășurat o acțiune la școala din Murgeni pentru a-i ajuta pe copiii să se readapteze, s-a constatat că elevii de aici sunt sceptici și consideră că nu există coronavirus.

”Un elev de la o clasă profesională mi-a spus: “Eu nu cred în virus, e o porcărie, nu există aşa ceva”, şi încerca să îşi scoată masca (cu insistențe şi apelând la respectul faţă de colegii săi, şi-a pus la loc masca).

Acelaşi scepticism, însă cu o mai mare conformare față de reguli, a fost vizibil şi la clasele de la liceu, care, deşi s-au dat cu dezinfectant înainte de a începe discuţia și au purtat masca pe toată durata discuţiei, aceştia afirmau deschis că ei “nu cred în virus, că degeaba îi ține şcoala cu mască, când ies de pe poarta şcolii se văd cum şi cu cine vor ei”.

Au mai menţionat că ei “nu cunosc pe nimeni bolnav de COVID şi că de asta nu cred în el”. M-a marcat răspunsul, aproape la unison, al unei clase a III-a, formată 100% din rromi, care la întrebarea: “Ce simptome are acest virus? Ce ni se poate întâmpla?”, a răspuns: “Să murim”. Probabil influenţa media asupra părinţilor şi-a spus cuvântul. Am asistat în schimb la o discuţie între o învăţătoare şi un părinte care nu a dorit să-şi lase fetele la şcoală, susţinând că există „unde biotronice care fură imunitatea şi el vrea ca fetele să facă şcoala online”, a precizat un consilier CJRAE Vaslui, citat de adevarul.ro.

Sursă foto: Vremea Nouă

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI:RO76BTRLRONCRT0471641001

CONT EURO:RO26BTRLEURCRT0471641001

Deschis la BANCA TRANSILVANIA
Donează prin Patreon

Donează

1 comentariu
  1. :)) Particole in suspensie, unde magnetronice si celule protoelectrice. Nu mai spun ca se simt de la o posta entitatile fiziostatice si bergenbirice. Ni ste prosti, dom’le, vor ei sa ne distruga copiii cu izometria paranghelismului grigioverdian. Stim cu totii ca penticostalitatea trismusului covidian ne poate ataca imunitatea copiilor. S a dovedit chiar stintific(o) – fantastic ca heteroziunea paroxismului sfichiuit sta in vaccinul anticovid si chiar in teste. Ati tinut post?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You May Also Like

EXCLUSIV Controale la grădinițele și postlicealele particulare din București, demarate de Inspectoratul Școlar. “Ne confruntăm și cu existența unor unități de învățământ exclusiv în scripte” – Maria Manea, inspector general adjunct

Grădinițele și postlicealele private din București vor fi controlate la începutul lunii martie de Inspectoratul Școlar, ca urmare a neregulilor semnalate în repetate rânduri de părinți și presă, a declarat…
Vezi articolul

VIDEO Klaus Iohannis, despre derobarea de răspundere în cazul închiderii școlilor în pandemie: Am rămas destul de decident, dar este evident că unele autorități, cum s-a întâmplat în București, s-au bâlbâit. Se vor învăța

“Am rămas destul de decident, dar este evident că unele autorități, cum s-a întâmplat în București, s-au bâlbâit”, a declarat președintele Klaus Iohannis, în cadrul unei conferințe susținute la Palatul…
Vezi articolul