VIDEO Monologul lui Celentano din Las Fierbinți, viralizat pe Facebook, despre școală: copiii învață tango, dar “surpriză! În viață se joacă călușarii”

5.651 de vizualizări
Foto: PROTV.ro
Cunoscutul serial de televiziune Las Fierbinți, difuzat de PROTV, a avut un episod special cu ocazia Zilei Naționale a României, episod în care personajul Celentano a avut un monolog în care a vorbit și despre școală, scrie protv.ro. Momentul respectiv a fost publicat pe Facebook, unde s-a viralizat, adunând peste 50 de mii de vizualizări și aproape două mii de comentarii.

Monologul personajului bețiv din Las Fierbinți pleacă de la premisa că România e ca un “banc sec pe care nu îl înțelege nimeni”, în care multă lume e angajată unde nu are ce să caute printr-un sistem ce afectează toate domeniile, inclusiv educația și spitalele.

Celentano își începe răspunsul pentru o “reporteriță” astfel:

  • “Cui mama dracu’ îi mai arde de poezie, doamnă? Că poezia e frumoasă… Dumneavoastră nu vedeți cum trăim noi? Într-un banc d-ăla sec care nu-l înțelege nimeni. Un pește mergea pe un drum. Asta e România!”

Despre educație, el spune:

  • “Nu mai e nimic normal. Te uiți în stânga, în dreapta, anapoda… Școala: Copiii îi învață în școală tango. Termină școala, dă cu pieptul de viață, surpriză! În viață se joacă călușarii. Știți? Nu știm! Păi de ce, mă? Pentru că noi în școală ne-a învățat tango. Bă, dă-mă dracu. Pai hai, bă, să mă învețe altceva, să mă învețe ce trebuie. Păi nu putem! Păi de ce? Păi așa e sistemul. Să moa… așa e sistemul? Atunci haide să schimbăm sistemul. Păi nu se poate! De ce? Că așa e! Sistemul ăsta pe mine mă zăpăcește din cap, că nu înțeleg…”
Monologul lui Celentano despre România ca un pește pe drum:

Foto: protv.ro


1 comentariu
  1. Foarte inteligent monolog si acum si anul trecut bravoooo foarte bine dar e o problema afara de Celentano atii nu sant decat muzica hip hop iar voi presa santeti cei m.ai vinovati deoarece santeti CORUPTI voi de ce nu dati zilnic de mii de ori daca e nevoie si E toata bataia de joc care o fac guvernantii? Santeti a 2 putere in stat dar surpriza santi corupti si muti faceti public zilnic corutia,furtul,abuzul,neajunsul,toate fraudele guvernantilor STITI CUMVA CE E CEL M.AI IEFTIN IN TARA ASTA ?SALARIUL FACETI PUBLIC TOT JAFUL SI HOTIA DIN ROMANIA POATE SE VA SCHIMBA CEVA VA CONVINE AVETI MUNCA ASIGURATA SI SUPER PLATITA SI VA E FRICA RUSINE VOUA CARE TACETI IN REST TOT RESPECTUL CELOR CARE M.AI AU CURAJUL SA ZICA DE ACESTI MAFIOTI RUSINE PRESEI

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You May Also Like

Cîmpeanu, despre Educația sexuală: „Propunerea Ministerului Educației este ca toți elevii să se înscrie la o disciplină care să conțină elementele de educație sexuală, având posibilitatea retragerii tuturor acelora pentru care părinții nu sunt de acord”

Educaţia sexuală trebuie cuprinsă, alături de educația sanitară, educaţia pentru alimentaţie sănătoasă, într-un sistem „modular” numit „Educaţie pentru viaţă”, materie care să fie predată o dată pe săptămână, în conformitate…
Vezi articolul