VIDEO Surpriza făcută de elevii unei clase a XII-a pentru diriginta lor. „M-ați făcut să plâng de fericire” – Alba24.ro

16.028 de vizualizări
Sursă foto: captură Youtube
Elevii unei clase de a XII-a de la Colegiul Național „Horea, Cloșca și Crișan” din Alba Iulia i-au pregătit o surpriză dirigintei lor. În timpul orei de pe platforma online Google Meet, copiii au amânat pornirea camerelor web, timp în care au scris mesaje de apreciere și recunoștință pentru profesoara lor, scrie Alba24.ro

„Iar fac ore cu <bule>? Nu e 1 aprilie, să știți. Nu facem oră? Să vă aștept să intrați? Nu zice nimeni nimic?” întreabă profesoara la începutul orei, în timp ce elevii aveau camerele web oprite.

După puțin timp, elevii și-au pornit camerele în același timp și au ținut în fața acestora mesajele scrise pe coli de hârtie pentru diriginta lor. „Vă mulțumim pentru tot doamna dirigintă”, i-a transmis unul dintre elevi.

„Vă mulțumesc că m-ați făcut dirigintă și a doua mamă. M-ați făcut să plâng de fericire. Vă mulțumesc din tot sufletul. Mi-ați făcut o bucurie extraordinară”, a spus emoționată Daniela Cetean.

Sursă foto: captură Youtube

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI:RO76BTRLRONCRT0471641001

CONT EURO:RO26BTRLEURCRT0471641001

Deschis la BANCA TRANSILVANIA
Donează prin Patreon

Donează

4 comentarii
 1. Foarte frumos! Copiii care vor să învețe, învață și in online. Felicitări copii! Știți sa apreciați munca profesorilor!

 2. …mai multi profesori au primit astfel de surprize in aceste zile, dar nu sunt toti atat de circari sa se laude cu asa ceva…Se mai lauda cineva la inceputul anului scolar cu un album al clasei oferit de elevi, sau ca o recomandat o eleva pt o facultate din America…Asta se intampla in mai multe scoli, nu-i vreo minune.
  Mai bine ar spune adevarul…In scoala mea, acum 2 ani se strangeau 200 de caciula pt cadouri la profesori.

  1. Destul de rau! Dar, de vina sunt cei care strângeau banii, nu profesorii !
   Nu cred că erau obligați să adune bani. Adunau bani ca să aibă anumite avantaje. Dacă profesorii acceptau acei bani erau la fel de lipsiți de caracter ca și elevii. Este la fel ca peste tot unde se da șpagă. In primul rând este de vină cel care da spaga!

   1. Daca la sfarsit de an scolar as primi o floare si ceva modest in dar ca profesor(cand spun modest ma refer la ceva de 5-10 lei) ar trebui sa ma consider tatal spagarilor? Eu as lua-o ca pe o multumire, un semn de recunostinta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You May Also Like

„Săptămâna viitoare punem în dezbatere metodologia de concurs pentru funcțiile de inspectori școlari generali și adjuncți. Vor fi examene supravegheate audio-video”, replica ministrului Educației pentru sindicaliștii care acuză numiri politice

„În foarte scurt timp, probabil săptămâna viitoare, vom pune în dezbatere publică metodologiile de concurs” pentru funcțiile de inspector școlar general și inspector școlar general adjunct, a anunțat ministrul Educației…
Vezi articolul