Webinar pentru toți profesorii: „cum transformă AI pedagogia digitală?”. Cursul e gratuit miercuri, 27 martie, de la ora 17 / Înscrieri online deschise

3.671 de vizualizări
Image by freepik
Profesorii, indiferent de disciplina pe care o predau sau de ciclul de învățământ în care lucrează, pot participa la webinarul, oferit de ECDL în mod gratuit, „Cum transformă AI pedagogia digitală?”, potrivit unui comunicat al organizatorilor. Evenimentul se va desfășura live pe platforma zoom, Miercuri, 27 Martie, ora 17.00.

Webinarul este conceput pentru a oferi participanților, indiferent de nivelul lor de expertiză în domeniul inteligenței artificiale, o perspectivă cuprinzătoare asupra impactului AI în educație. Profesorii vor afla care sunt oportunitățile, dar și provocările pe care AI le produce în educație.

Webinarul va avea trei secțiuni: în deschidere, participanții află „conceptele de bază ale inteligenței artificiale, descoperind ce este AI-ul, principiile sale de funcționare, aplicații frecvente, și li se vor prezenta câteva dintre provocările majore ale acestuia”.

Pe parcursul celei de-a doua părți, va fi un invitat special, „care va aduce în discuție exemple fascinante de instrumente AI aplicabile în educație, contribuind astfel la o experiență de învățare revelatoare”.

Finalul webinarului „este rezervat prezentării aspectelor legate de etica utilizării AI în educație, explorând cum această tehnologie poate remodela pedagogia digitală”.

Se vor aduce în prim-plan modalități prin care profesorii pot utiliza inteligența artificială pentru a răspunde eficient provocărilor cotidiene și pentru a-și optimiza performanța didactică, deschizând noi orizonturi în practica educațională, mai arată organizatorii în comunicat.

Participarea se face în urma înscrierii prin completarea numelui, a adresei de email, a disciplinei pe care o preă fiecare profesor care vrea să participe și a școlii de proveniență.

 Formularul de înscriere la webinarul online gratuit „Cum transformă AI pedagogia digitală?”, poate fi completat aici.


3 comments
 1. cine sant specialisti aștia digitali ? ce experimenta cu AI au ei ?
  singura experimenta observabila este copiatul pe capete de soluții livrate de CGPT ul. de la clasa 4 până la invatamantul universitar .
  pedagogia nu face casa buna cu aceasta coada de topor numita ai.
  Occidentul a renunțat la tehnologie dupa ce au scos cateva generații de analfabeti.
  noi nu ne lasam mai prejos cu analfabetii. in plus insistam cu incapatanare pe educatie online , pe tabletaraie , softuri , programe , totul spre usurarea efortului invatarii . ..
  daca pana acum pregatirile erau fudulie , cu noile metode (AI) , vor deveni temelie..🙄

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You May Also Like

Aproape 4 din 5 elevi de clasa a VIII-a, din mediul rural, nu au luat 5 la simularea evaluării la Matematică în județul Iași / La clasa a XII-a a scăzut numărul celor care ar lua notă de promovare pentru toate profilurile

39.58% dintre elevii de clasa a VIII-a din județul Iași au luat note mai mari sau egale cu 5, la ambele probe, la simularea Evaluării Naționale 2023, organizată de Inspectoratul…
Vezi articolul

G4Media.ro: Ministrul Muncii Simona Bucura-Oprescu este nașa fiului fostului rector de la Academia SRI, Gheorghe-Teodoru Ștefan, trecut în rezervă după scandalul plagiatelor / A fost și coordonatorul ei de doctorat

Simona Bucura-Oprescu, noul ministru al Muncii și Solidarității Sociale, a confirmat pentru G4Media că este nașa de cununie a lui Alexandru Ștefan, fiul fostului rector al Academiei Naționale de Informații…
Vezi articolul