80% din cadrele didactice ale SNSPA vor să se vaccineze. Pricopie: Ne dorim să ne întoarcem cât mai curând la cursuri, însă în condițiile actuale, nu este posibil odată cu începerea semestrului II

206 vizualizări
Foto: SNSPA
În total, 80% din cadrele didactice ale Școlii Naționale de Studii Politice și Administrative (SNSPA) au răspuns afirmativ privind disponibilitatea vaccinării împotriva COVID-19, în urma colectării datelor solicitate la începutul acestui an de Ministerul Educației, se arată într-un comunicat de presă al universității. „Ne dorim să ne întoarcem cât mai curând în sălile de curs, însă, din păcate, în condițiile epidemiologice actuale, acest lucru nu va fi posibil odată cu începerea semestrului al II-lea”, a declarat rectorul Remus Pricopie.

Conducerea SNSPA consideră că imunizarea prin vaccinare este cea mai bună cale de apărare de care dispunem în acest moment pentru a lupta împotriva acestei pandemii și, în acest sens, susține campania de vaccinare desfășurată în România.

În cadrul celei de a doua etape a campaniei de vaccinare, care va începe astăzi, 15 ianuarie 2021, se vor programa și angajații din SNSPA.

„Ne dorim să ne întoarcem cât mai curând în sălile de curs, însă, din păcate, în condițiile epidemiologice actuale, acest lucru nu va fi posibil odată cu începerea semestrului al II-lea. Este important să reînceapă cursurile în format clasic, dar în condiții de siguranță, fără a pune în pericol sănătatea membrilor comunității SNSPA (studenți, profesori, personal administrativ), precum și a familiilor acestora. În acest sens, vaccinarea este un element fundamental, fiind cea mai sigură și mai rapidă cale de a ne proteja de acest virus”, a susținut prof. univ. dr. Remus Pricopie, rectorul SNSPA.

Sursă foto: SNSPA

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI:RO76BTRLRONCRT0471641001

CONT EURO:RO26BTRLEURCRT0471641001

Deschis la BANCA TRANSILVANIA
Donează prin Patreon

Donează

1 comentariu
  1. Numai 80% tovarase? Daca la snspa (fosta academia din comunism ,,Stefan Gheorghiu” care pregatea cele mai cele cadre de nadejde, asa cum ne aminteste Dr. Vasile Astărăstoae) numai 80% executa atunci ce-i de facut? Gasiti solutii d-le ,,rector” ca altfel nu depasiti 100% in 2021 si n-avem cum raporta ,,la export” realizarile ,,marete”. Asa-i cu cei care servesc ,,partidul” tre’ sa se execute iar daca-i ordin de intepare atunci tre’ sa se incoloneze. Ia spuneti-le ca nu-i mai raspanditi prin ,,partide” si sar de pe listele si din ca-urile deconcentratelor si sa vedeti cum acul sare de suta. „Jeana nu e moartă, Jeana se transformă” (citat tot din Dr. Vasile Astărăstoae https://stiripentruviata.ro/dr-vasile-astarastoae-de-la-academia-stefan-gheorghiu-la-snspa-jeana-nu-e-moarta-jeana-se-transforma/ )

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You May Also Like

Ce declara Nicolae Hurduc, noul ministru al Cercetării, acum 5 luni: Se ames­te­că servicii secrete cu politica, sînt gru­puri de interese, industria plă­teș­te politicul

“După părerea mea sistemul politic actual, al parti­delor, este depășit”, declara în luna mai noul ministru al Cercetării, Nicolae Hurduc. Într-un interviu acordat publicației Opinia studențească, Hurduc spunea: “Corupția există…
Vezi articolul