Anchetă a poliţiştilor la un Colegiu din Bacău, după ce un elev ar fi fost agresat şi umilit de un coleg

1.162 de vizualizări
Foto: © Katarzyna Bialasiewicz | Dreamstime.com
Poliţiştii Biroului Siguranţă Şcolară efectuează o anchetă la Colegiul Tehnic “Dumitru Mangeron” din Bacău după ce, pe reţelele de socializare, a apărut un filmuleţ în care un elev agresează şi umileşte un coleg, scrie Agerpres.

În imaginile publicate pe reţelele de socializare apare un elev care este lovit de un coleg, în toaleta unităţii şcolare.

Purtătorul de cuvânt al IPJ Bacău, Cătălina Păduraru, a declarat, miercuri, că poliţiştii s-au sesizat din oficiu şi efectuează verificări la faţa locului în vederea stabilirii întregii situaţii de fapt.

“Totodată, a fost deschis un dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracţiunii de lovire sau alte violenţe, sub supravegherea Parchetului”, a precizat purtătorul de cuvânt al IPJ Bacău.

Foto: © Katarzyna Bialasiewicz | Dreamstime.comDreamstime.com sprijină educaţia din România şi oferă gratuit imagini stock prin care Edupedu.ro îşi poate ilustra articolele cât mai relevant posibil / Campania Back to school oferă posibilitatea oricărei școli, profesor sau elev să descarce imagini de calitate cu 50% discount.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You May Also Like

Centre de vaccinare anti-COVID în fiecare universitate, propuse de ministrul Educației / Un maraton al vaccinării va fi organizat în perioada 14 – 16 mai de Universitățile de medicină din Iași, Cluj și Târgu Mureș

Ministrul educației a propus organizarea în toate universitățile a câte unui centru de vaccinare anti-COVID pentru studenții care vor să vină fizic la cursuri. Anunțul a fost făcut la Iași,…
Vezi articolul