ANUNȚ Se caută profesori creatori de soft educațional de istorie și geografie pentru Biblioteca Virtuală / Onorariu atractiv, programul este flexibil și se lucrează de la distanță. Ce conține portofoliul pentru selecție – termen 31 august (P)

6.463 de vizualizări
Foto: © Pattanaphong Khuankaew | Dreamstime.com
EduLib este platforma digitală cu Resurse Educaționale Deschise (Biblioteca Virtuală) și aparține Agenţiei de Administrare a Reţelei Naţionale de Informatică pentru Educaţie şi Cercetare (AARNIEC). Biblioteca virtuală este în construcție în prezent. Compania românească de IT Software Imagination & Vision (SIMAVI) revine cu o nouă provocare adresată profesorilor creativi și interesați să se implice în dezvoltarea de software educațional, în cadrul celui mai mare proiect național de digitalizare a școlii românești: EduLib.

SIMAVI angajează profesori de gimnaziu de istorie (3 posturi) și geografie (3 posturi), familiarizați cu utilizarea resurselor digitale la clasă.

Locurile pentru Limba și Literatura Română, Fizică și Biologie au fost ocupate (anunțul a fost publicat aici).

Aceștia vor face parte din echipa de experți care elaborează scenarii de lecții digitale pentru biblioteca virtuală națională. Este important de precizat că profesorii selectați vor beneficia întâi de un curs online de pregătire în scrierea de scenarii de lecții digitale.

Principala cerință în selecția viitorilor colaboratori este ca profesorii să prezinte un portofoliu de minimum 5 lecții digitale pe care le-au folosit până în prezent la clasă. Portofoliul poate conține linkuri către platforma sau platformele în care au creat conținut didactic; poate consta și în fișiere partajate prin Google drive sau orice altă modalitate (creativă) puteți găsi pentru a transmite câteva fragmente din activitatea didactică digitală.

Angajarea se face prin contract de antrepriză, până la sfârșitul anului 2022 și beneficiază de un onorariu foarte atractiv. Programul este flexibil și se lucrează de la distanță.

Portofoliul și CV-ul se trimit pe adresa profesorcreativ@simavi.ro, până la 31.08.2022, inclusiv.

Este important de reținut că aplicațiile vor fi prelucrate pe măsură ce sunt trimise, de aceea este bine să trimiteți portofoliul și CV-ul din timp.

  • Discipline: istorie, geografie
  • Ciclu: gimnazial
  • Termen limită pentru depunerea aplicațiilor: 31.08.2022
  • Tip contract: antrepriză
  • Contact: profesorcreativ@simavi.ro

1 comment
  1. Ministerul nu vrea să creeze o platformă de învățat la toate disciplinele pentru clasele I-XII,ii suspectez că așa sunt in cardasie de corupție cu editurile care realizează auxiliare și sprijină meditațiile în particular.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

You May Also Like

Meseria de profesor în lume: salarii mari și educație descentralizată în Germania, libertate la clasă pentru profesori în Finlanda. Salarii mici și clase supraaglomerate în Israel – analiză FranceInfo

Anul acesta, în Franța au loc alegeri prezidențiale, iar una din mizele candidaților pentru Palatul Élysée este Educația: largi dezbateri pe reforme, salarizare, schimbări în parcursul elevilor, ele au loc…
Vezi articolul

Proiectul SuperTeach este realizat cu sprijinul Telekom Romania

Ari Pokka, director de școală în Finlanda, invitat la conferința online SuperTeach: Prin acest experiment social am realizat cât de remarcabilă este școala ca exercițiu social, pentru interacțiunea noastră umană

Prin acest experiment social am realizat cât de remarcabilă este școala ca exercițiu social, pentru interacțiunea noastră umană, a declarat pentru Edupedu.ro Ari Pokka, director de școală în Finlanda, invitat…
Vezi articolul