Arafat avertizează asupra pericolelor pentru copii: Părinții să evite cluburile pentru copii! Tentativa de a organiza cluburi de vacanță e ca și cum școala nu ar fi fost închisă

44.059 de vizualizări
FOTO: Facebook.com/Dr.RaedArafat
“Tentativa de a organiza cluburi de vacanță pentru copiii care au liber de la școală: au găsit unii soluția asta. Rugămintea către părinți e să evite folosirea unor astfel de zone. Trebuie găsite alte soluții. E ca și cum școala nu ar fi fost închisă. Unele prefecturi au interzis această practică”, a anunțat Raed Arafat, președintele Grupului tehnico-științific de la nivelul Comitetului Național pentru Situații Speciale de Urgență.

Este pentru a doua oară că șeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă, Raed Arafat, avertizează cu privire la apariția unor cluburi care își fac acum reclamă pentru a atrage părinții copiilor, după închiderea școlilor din cauza noului coronavirus.

Sunt oameni care ”îşi bat joc” de măsurile dispuse de autorităţi, a declarat Arafat marți seară. “Noi luăm măsura de a închide şcolile ca să reducem contactul şi să reducem posibilitatea de răspândire şi apar reclame pentru cluburile după şcoală sau cluburile de vacanţă, ca să nu le spună after school şi cu o sută de lei pe zi să pui copiii toţi împreună acolo. Asta înseamnă că măsura pe care am luat-o nu mai are niciun rost“, a afirmat Raed Arafat marţi seară la Antena 3.

Citește și:

 

 


1 comentariu
  1. Aceasta ar însemna că în Germania sunt criminali educatorii care oferă în TOATE grădinițele o grupă de urgență de suport pt supravegherea copiilor, activități și masă de prânz pt copiiii părinților care lucrează respectiv trebuie sa lucreze in această perioadă.
    Domnul Arafat ar trebui sa își nuanțeze discursul cu acuzele și să aibă în vedere aspectele mai complexe ale societății.
    Ce sa daca doi medici de exemplu ci copiii lor preșcolari sau școlari mici in această perioadă? La bunici nu se poate sa ii trimiți din cauza riscului?
    Îi incui în casă?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You May Also Like

DOCUMENT / PSD i-a dat lui Klaus Iohannis „24 de măsuri imediate” în completarea celor 12 deziderate din “România Educată”: Creșterea salariilor profesorilor și vouchere pentru formare, un nou curriculum național, dublarea alocațiilor și bani pentru elevii care nu au absențe la școală

Creșterea salariilor profesorilor și vouchere pentru formare, un nou curriculum național, dublarea imediată a alocațiilor și bani, din fonduri europene, pentru elevii care nu au absențe la școală, introducerea voucherelor…
Vezi articolul