Arafat avertizează asupra pericolelor pentru copii: Părinții să evite cluburile pentru copii! Tentativa de a organiza cluburi de vacanță e ca și cum școala nu ar fi fost închisă

44.069 de vizualizări
FOTO: Facebook.com/Dr.RaedArafat
“Tentativa de a organiza cluburi de vacanță pentru copiii care au liber de la școală: au găsit unii soluția asta. Rugămintea către părinți e să evite folosirea unor astfel de zone. Trebuie găsite alte soluții. E ca și cum școala nu ar fi fost închisă. Unele prefecturi au interzis această practică”, a anunțat Raed Arafat, președintele Grupului tehnico-științific de la nivelul Comitetului Național pentru Situații Speciale de Urgență.

Este pentru a doua oară că șeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă, Raed Arafat, avertizează cu privire la apariția unor cluburi care își fac acum reclamă pentru a atrage părinții copiilor, după închiderea școlilor din cauza noului coronavirus.

Sunt oameni care ”îşi bat joc” de măsurile dispuse de autorităţi, a declarat Arafat marți seară. “Noi luăm măsura de a închide şcolile ca să reducem contactul şi să reducem posibilitatea de răspândire şi apar reclame pentru cluburile după şcoală sau cluburile de vacanţă, ca să nu le spună after school şi cu o sută de lei pe zi să pui copiii toţi împreună acolo. Asta înseamnă că măsura pe care am luat-o nu mai are niciun rost“, a afirmat Raed Arafat marţi seară la Antena 3.

Citește și:

 

 


1 comentariu
  1. Aceasta ar însemna că în Germania sunt criminali educatorii care oferă în TOATE grădinițele o grupă de urgență de suport pt supravegherea copiilor, activități și masă de prânz pt copiiii părinților care lucrează respectiv trebuie sa lucreze in această perioadă.
    Domnul Arafat ar trebui sa își nuanțeze discursul cu acuzele și să aibă în vedere aspectele mai complexe ale societății.
    Ce sa daca doi medici de exemplu ci copiii lor preșcolari sau școlari mici in această perioadă? La bunici nu se poate sa ii trimiți din cauza riscului?
    Îi incui în casă?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

You May Also Like

Platformă online de pregătire pentru Bacalaureat și Evaluarea Națională, lansată de Consiliul elevilor / “N-avem platformă de e-learning, așa cum prevede legea? Nu-i nimic, o creăm noi!”

Consiliul Național al Elevilor a anunțat, vineri, lansarea unei noi platforme de e-learning, “Vreau la examen“, realizată pentru pregătirea elevilor care susțin Bacalaureatul și Evaluarea Națională. Organizația arată într-un comunicat…
Vezi articolul

OFICIAL Peste 1.600 de directori de școli au fost schimbați cu persoane numite „în interesul învățământului”, prin decizii ale inspectoratelor școlare. Doar pentru 300 dintre ei motivul schimbării a fost „deficiențe de management”

Peste 1.600 de directori și directori adjuncți de școli au fost schimbați din funcții în luna august, reprezentând 18.5% din totalul posturilor de conducere din sistemul preuniversitar de învățământ, potrivit…
Vezi articolul