Un elev al liceului Catolic din Timișoara era autorul apelului fals cu bombă / A fost amendat cu 1000 de lei

692 de vizualizări
Foto: Freepik.com
Două persoane care au sunat la 112 și au anunțat că ar exista bombe la un liceu şi într-un mall din municipiul Timişoara au fost identificate şi sancţionate contravenţional, cu 1000 și 4000 de lei, potrivit Agerpres.

Poliţiştii i-au depistat şi sancţionat contravenţional pe cei doi apelanţi, pentru că au încălcat legea. Minorul care a apelat serviciul 112 şi a sesizat existenţa unei bombe la liceul catolic Gerhardium din municipiul Timişoara a fost sancţionat cu amendă în valoare de 1.000 de lei. Potrivit unor surse judiciare, citate de Agerpres, elevul care a anunţat bomba este elev al şcolii, dar nu a mai frecventat cursurile de două săptămâni. 

Cel de-al doilea apelant a fost un bărbat în vârstă de 31 de ani care a sesizat existenţa unei bombe la un complex comercial din Timişoara, și a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 4.000 de lei, a anunţat Biroul de presă al Poliţiei Timiş.

În această dimineață, din liceu au fost evacuaţi peste 500 de elevi şi cadre didactice până s-au efectuat verificările de specialitate ale pirotehniştilor, dar din mall nu a fost evacuată nicio persoană.

       


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You May Also Like

Scenariile de predare de la Universitatea București și condițiile de cazare în cămine. Rectorul Marian Preda: „ Nu ne vom mai putea întâlni față în față la fel de des ca până acum, vom lucra pe formațiuni mai mici, vom avea trasee clare în universitate”

Majoritatea facultăților Universității din București au optat pentru varianta activităților academice derulate în sistem mixt, se arată într-un comunicat de presă al instituției. Este cazul facultăților de Administrație și Afaceri,…
Vezi articolul

Raluca Turcan solicită respingerea oricărei forme de propagandă electorală în unitățile de învățământ, cu o zi înaintea dezbaterii lui Iohannis de la Școala Națională de Studii Politice și Administrative

Vicepremierul Raluca Turcan, prim-vicepreședinte PNL, solicită inspectorilor școli și directorilor unităților de învățământ respingerea oricărei forme de propagandă electorală în acestea, cu o zi înaintea dezbaterii care va fi organizată…
Vezi articolul