Un elev al liceului Catolic din Timișoara era autorul apelului fals cu bombă / A fost amendat cu 1000 de lei

708 vizualizări
Foto: Freepik.com
Două persoane care au sunat la 112 și au anunțat că ar exista bombe la un liceu şi într-un mall din municipiul Timişoara au fost identificate şi sancţionate contravenţional, cu 1000 și 4000 de lei, potrivit Agerpres.

Poliţiştii i-au depistat şi sancţionat contravenţional pe cei doi apelanţi, pentru că au încălcat legea. Minorul care a apelat serviciul 112 şi a sesizat existenţa unei bombe la liceul catolic Gerhardium din municipiul Timişoara a fost sancţionat cu amendă în valoare de 1.000 de lei. Potrivit unor surse judiciare, citate de Agerpres, elevul care a anunţat bomba este elev al şcolii, dar nu a mai frecventat cursurile de două săptămâni. 

Cel de-al doilea apelant a fost un bărbat în vârstă de 31 de ani care a sesizat existenţa unei bombe la un complex comercial din Timişoara, și a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 4.000 de lei, a anunţat Biroul de presă al Poliţiei Timiş.

În această dimineață, din liceu au fost evacuaţi peste 500 de elevi şi cadre didactice până s-au efectuat verificările de specialitate ale pirotehniştilor, dar din mall nu a fost evacuată nicio persoană.

       


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

You May Also Like