Băiatul care participa la olimpiada de matematică la Hunedoara și care a căzut de la etajul patru a decedat

Copilul care a căzut miercuri seară de la etajul patru, pe scara interioară a unui hotel din municipiul Hunedoara, unde venise pentru a participa la olimpiada de matematică, a murit joi dimineața, la Spitalul Judeţean Timişoara, relatează Agerpres.

Medicul Ovidiu Bedreag, de la Secția ATI a Spitalului Județean Timişoara, a declarat pentru agenția de presă că, “din păcate, copilul a decedat în această dimineaţă, la ora 6,00, ca urmare a traumatismelor”. Agerpres transmite că băiatul fusese dus de la spitalul din Hunedoara la Secția de neurochirurgie a Spitalului Județean Timişoara în stare de comă şi prezenta un traumatism cranian grav.

Copilul era din Galați şi se dusese la olimpiada națională de matematică împreună cu tatăl său, cei doi fiind cazați la respectivul hotel. Se pare că minorul s-a dezechilibrat şi a căzut de la înălţime, de pe balustrada scării, de la etajul patru al hotelului, mai scrie Agerpres.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole recomandate

ROSE Cel mai amplu și mai scump proiect din Educație bate pasul pe loc în evaluarea Băncii Mondiale. S-au cumpărat o mașină, laptopuri, echipamente. Efectele promise asupra celor 1,6 milioane de elevi și studenți – ZERO

Doar 6,76 de milioane de dolari (2,8%) au fost ”trase” de Proiectul ROSE, din octombrie 2015 până în luna iulie 2018, din cele 243,1 milioane de dolari cât este valoarea…
Vezi articolul