Burse pentru studenți din anul I la facultăți cu profil real, oferite pe bază de concurs de o companie de telecomunicații

3.608 vizualizări
Foto: © Nd3000 | Dreamstime.com
Zece burse egale cu salariul minim pe economie vor fi acordate, pe bază de concurs, de o companie de telecomunicații unor studenți “cu rezultate școlare foarte bune și care s-au făcut remarcați prin proiecte extracurriculare și activități de voluntariat”, potrivit unui comunicat de presă. Bursele se adresează studenților din anul I, învățământ la zi, din instituții de învățământ superior de stat din România, cu profil real.

Mai precis, este vorba de studenți care urmează studii într-una dintre următoarele specializări: automatică și calculatoare, cibernetică, informatică, matematică, inginerie electrică, electronică, telecomunicații și tehnologia informației.

Aceste burse sunt acordate de Telekom Mobile. Referința folosită pentru a calcula valoarea lor este salariul minim pe economie în vigoare în perioada ianuarie-iunie 2023 (acum, valoarea lui este de 2.550 de lei brut).

Prima etapă, eliminatorie, presupune completarea și trimiterea unui formular pe website-ul www.burseletelekom.ro și va duce la selectarea a 20 de finaliști. Aceștia intră în a 20a etapă, un interviu online în urma cărora vor fi selectați câștigătorii celor 10 burse.

Date cheie pentru selecție:

  • 3 noiembrie 2022, ora 08:00 – 24 noiembrie 2022, ora 23.59  –  înscrierea candidaților pe website-ul programului;
  • 9 decembrie 2022 – anunţarea celor 20 finaliști;
  • 12-13 decembrie 2022 – sesiunea de interviuri online cu juriul care decide bursele;
  • 13 decembrie 2022 – anunţarea celor 10 studenți câștigători.

Foto: © Nd3000 | Dreamstime.comDreamstime.com sprijină educaţia din România şi oferă gratuit imagini stock prin care Edupedu.ro îşi poate ilustra articolele cât mai relevant posibil / Campania Back to school oferă posibilitatea oricărei școli, profesor sau elev să descarce imagini de calitate cu 50% discount.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You May Also Like

Cine a fondat Universitatea Spiru Haret, percheziționată de DIICOT și cunoscută drept “fabrică de diplome”: fost propagandist comunist, format la FF și apropiat al Elenei Ceaușescu

Fondatorul Universității Spiru Haret – astăzi centrul celei mai răsunătoare anchete a procurorilor antimafia, care fac percheziții în 13 județe – este Aurelian Gh. Bondrea, Mare Ofițer al Ordinului „Meritul…
Vezi articolul

Guvernul a aprobat construirea clădirii ASE de sticlă, de 7 etaje, lipită de monumentul istoric Casa Nanu-Muscel din Piaţa Romană. Clădirea va costa 49,9 milioane lei

În şedinţa de Guvern de miercuri a fost aprobată hotărârea pentru reaprobarea indicatorilor tehnico-economici ai obiectivului de investiţii “Consolidare, restaurare şi extindere imobil ASE Bucureşti – Spaţii de educaţie şi…
Vezi articolul

Noul președinte interimar al Consiliului Național al Rectorilor este Dan Cașcaval, rectorul Universității Tehnice „Gheorghe Asachi” din Iași: Vom continua parteneriatele cu Administrația Prezidențială în zona de educație, cu Guvernul României, nu doar în ce privește Ministerul Educației, “ci și cu alte organisme ale statului sau non-guvernamentale”

Rectorul Universității Tehnice „Gheorghe Asachi” din Iași, Dan Cașcaval, a fost ales președinte interimar al Consiliului Național al Rectorilor (CNR) pentru următoarele șase luni, anunță universitatea într-un comunicat remis Edupedu.ro.…
Vezi articolul