Camera Deputaților: USR a depus miercuri o moțiune simplă împotriva ministrului Educației. Aceasta a fi votată miercurea viitoare

340 de vizualizări
Foto: gov.ro
Grupul parlamentar al USR a depus miercuri, în plenul Camerei Deputaţilor, o moţiune simplă împotriva ministrului Educaţiei, Sorin Cîmpeanu, potrivit Agerpres.

Moţiunea simplă este intitulată “Ministru. Dezastru. Educaţie fără viitor”, iar Biroul permanent al Camerei a decis ca aceasta să fie dezbătută luni şi votată miercurea viitoare.

Ieri, președintele interimar al interimar al Uniunii Salvaţi România, Cătălin Drulă, a anunțat că urmează să fie depusă o moțiune simplă împotriva lui Sorin Cîmpeanu: „Vom depune o moţiune simplă împotriva ministrului Educaţiei, Sorin Cîmpeanu, ministrul România anti-educată, ministrul în mandatul căruia 40.000 de elevi nu s-au înscris la Bac, în timpul căruia a crescut rata de abandon, care nu a fost în stare să extindă programele „Masă caldă în şcoli” şi „Şcoală după şcoală”, ministrul care ridică din umeri când vorbim de rezultatele la testele PISA, ministrul care protejează plagiatele în loc să fie un gardian al integrităţii academice”, a declarat ieri liderul USR, la Palatul Parlamentului.


2 comentarii
  1. Alte sindicate isi cer drepturile in strada in timp ce sindicatele din educatie dorm, cand am fost in prima linia nu au stiut sa negocieze nimic.

    1. Oricum, nu meritați, majoritatea dintre voi, salarii mari. Și Câmpeanu, trebuie să plece din fruntea ministerului învățământului, demult. Din 1994, când am început eu școala primară și până în 2009, când am terminat facultatea, fiecare ministru care s-a perindat în fruntea ministerului, au făcut experimente pe noi, copiii și tinerii, mai mult în avantajul profesorilor, decât al nostru. Câmpeanu, i-a depășit pe toți în idei proaste. În pandemie, când a venit cu “măreața” idee, ca școala să se facă online, mai mult de jumătate dintre profesori și aici mă refer la cei din București, nici măcar nu s-au obosit să țină orele, dar și-au luat salariile mari degeaba, doar stând acasă și nefăcând nimic, doar au invocat motive penibile “că nu au internet, că e conexiune slabă”. Motive lamentabile, când avem cel mai bun internet din România, doar ca să stea degeaba. Așa că, orice ministru ar veni, nu o să facă absolut nimic. Viitorul ministru, sper doar, să nu le mărească salariile, a jumătate dintre profesorii, care freacă menta toată ziua.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

You May Also Like

Consiliul Elevilor: Este imperios ca lecțiile să fie înregistrate. Unde erau principiile echității și egalității de șanse, când ar fi trebuit să faceți achiziții pentru dispozitive electronice pentru elevi și profesori?

“Anul școlar va începe într-un mod haotic, iar responsabilitatea vă aparține întru totul. În tot acest timp, tot ceea ce vă interesează este campania electorală”, este acuzația lansată la adresa…
Vezi articolul