Cine sunt noii miniștri propuși de Nicolae Ciucă: una dintre noutăți – Robert Sighiartău propus la cercetare și digitalizare / Alina Gorghiu la Justiţie, Florin Roman – Economie

1.356 de vizualizări
Foto: colaj – Sorin Cîmpeanu, Robert Sighiartău
Premierul desemnat Nicolae Ciucă a anunțat vineri numele noi propuse de PNL pentru portofoliile din guvernul său. Pe lângă Sorin Cîmpeanu, care, potrivit unor surse politice, este păstrat la Educație, la Ministerul Cercetării, Inovării și Digitalizării este propus Robert Sighiartău.

Președintele PNL, Florin Cîțu, a spus că lista finală va fi aprobată sâmbătă de Biroul Politic Național (BPN), menționează G4Media.ro. Potrivit anunţului făcut de Ciucă la finalul Biroului Executiv al PNL, propunerile sunt:

  • Alina Gorghiu – Ministerul Justiţiei
  • Florin Roman – Ministerul Economiei
  • Cătălin Predoiu – Ministerul Apărării
Citește mai mult pe G4Media.ro.

3 comments
  1. Daca doar unul era “dezastru” mai era cumva, dar aproape toti sunt dezastru, si rama cei mai cumpliti. Oare PNL si UDMR chiar nu au oameni de valoare ? Doar zerourile se aduna acolo ? Sau se aplica metoda “daca e bun/destept sa stea departe” sa nu cumva sa se vada ca-i peste nivelul celor de acolo ?

  2. Păstrează un ministru care nu a făcut nimic ptr învățământ??? În ce tara trăim??? Chiar ne luați de prosti!? Da am fost prosti ca v-am votat, dar nu se va mai întâmpla. Puneți un ministru care are viziuni sănătoase, asta trebuie învățământului!!!!

    1. Coane, tu care ai votat ca bugetar cu PNL sau USR, iti doresc trai sanatos si linistit! Asuma-ti! NU ai invatat absolut nimic din istorie, tampitule!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You May Also Like

Modificările din orarul elevilor prevăzute de Ghidul Ministerului Sănătății: Cursurile încep la ore diferite pentru clase diferite, pauzele sunt decalate, “dacă este posibil” orele de sport au loc și în sală, fără mască / Absențele elevilor și ale profesorilor vor fi monitorizate

Programul școlar al elevilor se modifică începând cu 14 septembrie, față de felul în care se desfășurau cursurile până acum, potrivit Ghidului cu măsuri sanitare publicate de Ministerul Sănătății. Cursurile…
Vezi articolul