Cîțu, despre redeschiderea școlilor: Nu pot să mă antepronunț. Nu avem o îmbunătățire fantastică a situației epidemiologice, dar nu avem nici o înrăutățire deci suntem oarecum pe un platou

4.466 de vizualizări
Foto: gov.ro
Cu o zi înainte de luarea decizie de redeschidere a școlilor premnierul Florin Cîțu a declarat că “suntem pe un platou” din punct de vedere al situației epidemiologice. Oficialul a precizat că mâine (n.red. 2 februarie 2021), “împreună cu președintele” Klaus Iohannis va fi luată o decizie, până atunci nu se poate antepronunța.

“Vom avea mâine toate informațiile despre deschiderea școlii și, pe baza acestor informații, vom lua decizia. Nu pot să mă antepronunț. Până mâine vom avea mai multe informații. Vedem, evoluția este constantă, nu avem o îmbunătățire fantastică pentru o săptămână, dar nu avem nici o înrăutățire, deci suntem oarecum pe un platou. Dacă până mâine apar și alte informații, vom vedea ce decizie vom lua împreună cu domnul președinte”, a explicat Florin Cîțu.

Decizia de redeschidere a școlilor ar trebui luată și anunțată pe 2 februarie, conform declarației din 14 ianuarie a Președintelui Klaus Iohannis.

Articolul este în curs de actualizare

Foto: gov.ro


3 comments
  1. Situatia nu s-a inrautatit deoarece se testeaza din ce in ce mai putin.Mai grav este ca, din nefericire, cadrele didactice nu au fost vaccinate,(sunt altii mai smecheri care sunt in domenii esentiale), prin urmare ce ne facemin situatia in care unul dintre profesori se infecteaza?Izolam toata clasa/clasele…

  2. Apreciez sinceritatea domnului Cuțu, dar face o confuzie: doar el este pe ,,platou”, unii mai sunt și cu picioarele pe pământ!
    Serios, doar ați îngenuncheat poporul ăsta! Ați bătut recordul în comparație cu trandafirul ce-a trecut…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You May Also Like