Concurs cu premii în bani și burse pentru liceenii care descriu cum arată universitatea ideală. Înscrierile se fac până în data de 29 noiembrie prin eseuri sau înregistrări video

7.178 de vizualizări
Foto: © Hongqi Zhang (aka Michael Zhang) | Dreamstime.com
„Cum arată universitatea ideală?” este întrebarea la care liceenii sunt invitați să răspundă până în data de 29 noiembrie, prin eseuri sau printr-o înregistrare video în care își susțin punctul de vedere. Premiile constau în burse sau bani.

Concursul se desfășoară începând cu această lună și se încheie pe 17 ianuarie. Înscrierile, atât text cât și video, vor fi selectate de un juriu format din reprezentanți ai organizatorilor și ai partenerilor, profesioniști din diverse domenii, de la publicitate, comunicare digitală până la jurnaliști și antreprenori. 

Toate lucrările înscrise trebuie să respecte următoarele reguli: să fie în limba engleză și să nu depășească 250 de cuvinte, respectiv 2 minute și 30 de secunde, în cazul înregistrărilor video. Regulamentul integral se găsește pe pagina concursului.

Premiul întâi va beneficia, la alegere, de o bursă integrală de un an la Bucharest International School of Management (BISM) sau de suma de 500 de euro. Premiul al doilea va primi o bursă parțială de 1.500 de euro la BISM, iar al treilea, o bursă de 1.000 de euro. În plus, toți premianții vor avea acces la evenimentul BISM Winter Camp, o oportunitate pentru liceeni de a cunoaște profesioniști din mediul de afaceri și de a lucra la soluționarea unor provocări reale. Alte premii speciale, oferite de juriu, sunt: taxă acoperită pentru un examen Cambridge English, oferit de British Council, și acces la un curs de media-literacy susținut de Monica Jitariuc, consultantă de comunicare și trainer. 

Concursul este organizat în parteneriat cu British Council și Consiliul Municipal al Elevilor București.

Foto: © Hongqi Zhang (aka Michael Zhang) | Dreamstime.com / Dreamstime.com sprijină educaţia din România şi oferă gratuit imagini stock prin care Edupedu.ro îşi poate ilustra articolele cât mai relevant posibil / Campania Back to school oferă posibilitatea oricărei școli, profesor sau elev să descarce imagini de calitate cu 50% discount.


4 comments
 1. An ideal university would provide a well-rounded education that would not only teach students the necessary academic skills, but also give them the opportunity to develop other important life skills.

  The university would be a comfortable and safe place for students to learn and develop, with plenty of resources available. T

  Faculty would be passionate and knowledgeable and could give students the individual attention they need.

  Most importantly, the ideal university would be a place where students are able to find their own path and develop into their best selves.

 2. O universitate ideală ar oferi o educație completă, care nu numai că ar învăța studenții abilitățile academice necesare, dar le-ar oferi și oportunitatea de a dezvolta alte abilități importante de viață.

  Universitatea ar fi un loc confortabil și sigur pentru ca studenții să învețe și să se dezvolte, cu o mulțime de resurse disponibile. T

  Facultatea ar fi pasionată și informată și ar putea acorda studenților atenția individuală de care au nevoie.

  Cel mai important, universitatea ideală ar fi un loc în care studenții sunt capabili să-și găsească propria cale și să se dezvolte în sinea lor cea mai bună.

 3. Buna ziua! Sunt inca eleva de liceu,insa deja imi imaginez cum ar arata universitatea perfecta pentru mine, dar si pentru multi altii! In primul rand, consider ca este importanta ca spatiile unde se desfasoara cursurile sa fie curate,dotate cu aparatura necesara si de ce nu, cu un strop de culoare si arta ( tablouri,desene,etc)
  In al doilea rand, un alt aspect important este colectivul. Imi doresc ca profesorii sa fie oameni sociabili, intelegatori, dar si implicati in ceea ce fac. De asemenea, un alt aspect interesant ar fi un camin cu camere incaptoare, unde sa imi pot pune lucrurile pentru studiu, insa si obiecte care mie imi sunt utile/necesare sau pur si simplu imi ofera motivatie ( decoratiuni, tablouri, postere, etc )
  Pe scurt, asa ar arata universitatea perfecta pentru mine:)💓

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You May Also Like

Klaus Iohannis în 2014, despre plagiatul lui Ponta: Oriunde în lume cineva dintre politicieni care este prins că a copiat este obligat să se retragă din politică / Klaus Iohannis în 2022, despre plagiatul lui Ciucă: Nu sunt eu chemat să analizez lucrarea de doctorat a unui politician

Schimbare de optică a președintelui Iohannis între perioada de la începutul mandatului de președinte al României și cea din prezent în privința plagiatului. Klaus Iohannis a declarat marți seara, într-o…
Vezi articolul