Cursuri online pentru elevii din școlile desemnate secții de votare din județul Buzău, în perioada 7 – 10 iunie, anunță ISJ Buzău

1.101 de vizualizări
Foto: © Dreamstime.com
Elevii din județul Buzău vor face cursurile online în școlile desemnate secții de votare, în perioada 7 – 10 iunie, în contextul alegerilor de pe 9 iunie, anunță Inspectoratul Școlar Județean Buzău într-un comunicat de presă.

„În perioada 7 – 10 iunie, activitatea didactică din unitățile de învățământ desemnate secții de votare va fi suspendată parțial sau total, doar în unitățile care nu dispun de spațiu necesar desfășurării în bune condiții a procesului instructiv-educativ. În aceste unități activitatea se va desfășura online”, potrivit comunicatului.

Astfel, „au fost constituite, la nivelul unităţilor de învăţământ preuniversitar din județul Buzău, un număr de 262 secții de votare, din care 248 vor funcționa în săli de clasă, 8 în săli de sport și 6 în cabinete /laboratoare, destinate alegerilor pentru membrii din România în Parlamentul European și a alegerilor pentru autoritățile administrației publice locale din anul 2024. 

La nivelul unităților de învățământ, suspendarea parțială sau integrală a cursurilor pentru zilele de vineri 07.06.2024 și luni 10.06.2024 se va face cu respectarea prevederilor art. 9 din Regulamentul de organizare și funcționare a unităților de învățământ preuniversitar, aprobat prin OME nr. 4183/04.07.2022, cu modificările și completările ulterioare”, precizează ISJ Buzău.

Foto: © Vitaliy NazarenkoDreamstime.com / Dreamstime.com sprijină educaţia din România şi oferă gratuit imagini stock prin care Edupedu.ro îşi poate ilustra articolele cât mai relevant posibil / Campania Back to school oferă posibilitatea oricărei școli, profesor sau elev să descarce imagini de calitate cu 50% discount.


1 comment
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You May Also Like

Val de solidaritate cu jurnalista Emilia Șercan: 160 de profesori universitari, jurnaliști și scriitori, între care Gabriel Liiceanu și Adrei Pleșu, pe lista semnatarilor / Lista rămâne deschisă

160 de profesori universitari, jurnaliști și scriitori, între care Gabriel Liiceanu și Andrei Pleșu, au semnat un apel la solidarizare cu jurnalista Emila Șercan, transmis redacției G4Media.ro. Jurnalista a denunțat,…
Vezi articolul