Drept la replică: Clarificări în legătură cu articolul despre proiectul de 165 milioane de lei pentru wireless în școli / Nova Tech a devenit Metaminds, iar Andrei Cruceru, CEO-ul companiei, a fost director de vânzări la Asesoft timp de 2 ani și jumătate, neavând nicio altă legătură cu Sebastian Ghiță

444 de vizualizări
Foto: Pixabay.com

Legat de articolul publicat de către dumneavoastră pe platforma Edupedu.ro: Mega-contractul de 165 milioane de lei pentru wireless în școli: Care este stadiul de implementare a contractului câștigat anul trecut de Telekom România, care subcontractează către Nova Tech – condusă de un fost manager al lui Sebastian Ghiță, revenim cu următoarele clarificări privind conținutul articolului.  

  1. Clarificarea rolurilor entităților și persoanelor menționate în legătură cu proiectului care face obiectul articolului.

În primul rând, menționăm că la finalul anului trecut, Nova Tech Integrated Solutions a devenit Metaminds, în urma unui proces de rebranding.

Andrei Cruceru, în prezent CEO Metaminds a fost angajat la Asesoft Technologies în perioada martie 2013 – septembrie 2015, în funcția de Director de Vânzări către Sectorul Public, acesta neavând nicio altă legătură cu domnul Sebastian Ghiță. Domnul Andrei Cruceru are o vastă experiență profesională în companii de profil precum HP sau IBM unde acesta a fost angajat o perioadă semnificativ mai mare de timp decât cea petrecută la Asesoft, mai exact 12 ani. Prin performanțele dovedite în cadrul tuturor funcțiilor ocupate până în prezent, domnul Andrei Cruceru a reușit, în calitate de CEO al Metaminds să reunească peste 30 de profesioniști de top în domeniul lor de activitate, iar experiența cumulată a acestora este principalul factor care a dus la implicarea în proiecte cu un grad de complexitate avansat, printre care și proiectul la care face referire articolul dvs. Performanțele Metaminds sunt atestate nu doar de rezultatul pozitiv și îndeplinirea cu succes a tuturor îndatoririlor contractuale asumate în timp față de beneficiari, ci și de distincțiile acordate recent de către parteneri internaționali de renume precum Blackberry (Top disruptor Partner Awards, 2019 – distincție primită în urma proiectului la care faceți referire în articol) sau DELL International (IT Transformation Partner of the Year, 2020) – informații care se regăsesc deja în spațiul public.  

  1. Îndeplinirea obligațiilor contractuale de către Metaminds în cadrul proiectului National Wireless Campus.

În luna aprilie a anului curent, compania Metaminds a anunțat public finalizarea în timp record (înainte de termenul asumat în contract) a responsabilităților angajate în cadrul proiectului National Wireless Campus. Informația o puteți regăsi și în spațiul public – https://www.forbes.ro/metaminds-finalizat-infrastructura-de-securitate-pentru-o-platforma-digitala-care-va-fi-oferita-gratuit-catre-4-500-de-scoli-din-romania-159809

Redăm mai jos parte din declarația lui Andrei Cruceru, CEO Metaminds, care include toate aceste precizări:

        “Suntem extrem de bucuroși că echipa MetaMinds a finalizat cu succes prevederile contractuale asumate în cadrul proiectului, anume infrastructura și serviciile aferente operării acestui sistem de către centrele de coordonare (București – primar și Iași – secundar). Implicarea noastră în proiectul National Wireless Campus a presupus, printre altele, parteneriatul strategic cu un partener global care a scris istoria mobilității și colaborării online în condiții de siguranță – BlackBerry. Împreună, avem acum șansa de a contribui activ la o componentă esențială pentru viitorul educației – siguranța spațiului digital și accesul la soluții educaționale interconectate pentru elevi și profesori.”

Prin prezenta comunicare, vă asigurăm de toată deschiderea privind dialogul și verificarea informațiilor publice care țin de compania Metaminds și care, în cazul omiterii anumitor informații, pot aduce un prejudiciu de imagine acesteia care pot îndreptăți compania la ulterioare acțiuni de natură juridică.

Foto: Pixabay.com


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

You May Also Like