Eleva Louise Vișan, de la Colegiul „Gheorghe Șincai” din Cluj-Napoca, a obținut media 10 la Bacalaureat 2024 și va studia în străinătate: Am intrat în Franța la mai multe facultăți. Am ales Sciences Po Paris

1.641 de vizualizări
Louise Vișan, de 10 la BAC 2024 / Foto: monitorulcj.ro
Louise Vișan, elevă la Colegiul Național „Gheorghe Șincai” din Cluj-Napoca, a obținut media 10 la Bacalaureat 2024 și pe 25 august va începe facultatea în Franța. „Am intrat în Franța la mai multe facultăți, iar cea pe care am ales-o se numește Sciences Po Paris”, a declarat Louise Vișan pentru monitorulcj.ro

Județul Cluj se află pe primul loc la nivel naţional cu o rată de promovare de 88,9% pentru promoția curentă și 85,3% pentru toate promoțiile.

În județul Cluj sunt două medii de 10 la Bacalaureat 2024, una dintre ele fiind a elevei Louise Vișan.

Pe 25 august, Louise Vișan va începe facultatea în Franța.

„Am intrat în Franța la mai multe facultăți, iar cea pe care am ales-o se numește Sciences Po Paris care este cunoscută pentru domeniul de științe politice dar ca materii principale fac științe politice, drept și economie, iar din al doilea an aleg specializarea mea. În 25 august o să încep facultatea”, a declarat pentru monitorulcj.ro Louise Vișan.

„Am fost mereu atentă la ore și am participat și nu simt că m-am pregătit atât de mult”, a spus eleva, despre examenul de Bacalaureat 2024, pentru monitorulcj.ro.

„Nu pot spune că m-am pregătit atât de mult. Am fost mereu atentă la ore și am participat și nu simt că m-am pregătit atât de mult având în vedere că am avut admiterile la facultate. Am avut emoții înainte de examenul de la examenul de la română cu încadrarea în timp pentru că știam că am foarte multe de zis și știam că nu-mi ajunge timpul.”

Foto: © Flynt | Dreamstime.com / Dreamstime.com sprijină educaţia din România şi oferă gratuit imagini stock prin care Edupedu.ro îşi poate ilustra articolele cât mai relevant posibil / Campania Back to school oferă posibilitatea oricărei școli, profesor sau elev să descarce imagini de calitate cu 50% discount.


5 comments
  1. Se vede ca a ales Franța, ca daca alegea Germania sau Austria nu prea știu ce șanse avea…cel puțin judecând dupa imaginea ei de “divă” cu pieptul și umerii, căutând admiratori cu privirea într-o parte…

    Pe timpuri, înainte de perioada comunistă, a fi foarte bun la învățătură presupunea să ai și o ținută morală exemplară…

  2. Felicitări elevei Louise Vișan. Foarte bine că a ales să studieze în străinătate și sper din tot sufletul să rămână acolo, și să nu se mai uite înapoi, să uite de țara asta jalnică, condusă de incompetenți și analfabeți funcționali, căci România este o mare ratare, ca țară și îmi pare rău din suflet, că nu am plecat și eu când am avut ocazia. Mi-e rușine și scârbă că m-am născut în România și că sunt român 🤢🤮

      1. Credeam că ai murit. În fine, le doresc tuturor elevilor care doresc să studieze în străinătate, să rămână acolo, deoarece aici, dau peste handicapați și cretini, ca tine

        1. Ha,ha, te-am decojit. Mai ai de lucru la autocontrol, dar banuiesc ca e greu pentru tine. Posibil sa va fi redus concentratia la perfuzie in salon si de aia sa faci spume.
          PS. Data viitoare semneaza ”Bright Day”, stii tu, ziua aia cand va lasa in curte sa vedeti pasarele.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You May Also Like

Cum te pregătești pentru examenele internaționale SAT, A-Level, GMAT sau bacalaureat internațional. Georgiana Popovici, doctor în matematică, profesoară cu 20 de ani de experiență: în sistemele internaționale, indiferent de conceptul matematic care urmează să fie explicat, se pleacă de la realitate, de la situațiile concrete în care se aplică acel concept (P)

Într-o lume tot mai globalizată, mulți părinți își doresc pentru copiii lor educație de calitate și optează pentru a urma studiile superioare la universități renumite din străinătate. Cele mai atractive…
Vezi articolul

Profesorul Marius Lobază, despre probele orale de la BAC 2025: Totul a început cu o măsură proastă, de a pune aceste probe în timpul școlii, continuată cu măsuri aberante ale unora din Minister de a ține și cursuri și examen în același timp

Marius Lobază, profesor la Colegiul Naţional Bănăţean Timişoara, a criticat organizarea probelor orale ale examenului național de Bac 2025 în timpul anului școlar. Acesta a declarat pentru TVR Info că…
Vezi articolul